Za obavijesti o najnovijim nagradnim igrama pratite nas putem
Facebooka ili Instagrama

Nivea nagradna igra “Njega koja ti donosi sreću” traje od 1. listopada 2019. do 31. listopada 2019. godine na svim
prodajnim mjestima na području Republike Hrvatske u kojima se prodaju NIVEA i Labello proizvodi.

Nagradni fond uključuje:
30 x 5.000,00 kn na Raiffeisen bank Mastercard kartici – pojedinačne vrijednosti nagrade 5.000,00 kn

Pravo sudjelovanja u nagradnoj igri imaju svi punoljetni građani s prebivalištem u Republici Hrvatskoj koji u razdoblju od 1. listopada do 31. listopada 2019. godine kupe označeni NIVEA ili Labello proizvod s naljepnicom za nagradnu igru s jedinstvenim kodom, te pošalju SMS sadržaja: jedinstveni kod s naljepnice, broj računa za kupljeni NIVEA ili Labello proizvod, ime, prezime i adresu na broj 60036 (cijena SMS poruke je 2,40 kn). Duljina SMS poruke ograničena je na 160, odnosno 70 znakova u slučaju korištenja dijakritičkih znakova (č, ć, đ, š, ž). Poruka čija duljina prelazi navedena ograničenja, prelazi u drugu poruku te će kao takva biti naplaćena od strane mobilnog operatera. Zbog navedenoga, preporuka je ne koristiti posebne znakove u tekstu SMS poruke. Kupac do preuzimanja nagrade mora sačuvati račun kao dokaz o kupnji za sudjelovanje u nagradnoj igri.

Svaki sudionik može u nagradnoj igri sudjelovati s neograničenim brojem kupnji. Isti sudionik i isti broj mobitela u nagradnoj igri može osvojiti samo jednu nagradu za koju je izvučen prvi put.

Javno izvlačenje nagrada održati će se 5. studenog 2019. u 11.00 sati u prostorijama Beiersdorf d.o.o., Križna 18, 10000 Zagreb, u prisutnosti Javnog bilježnika. Ime i prezime dobitnika biti će objavljeno na Internet stranicama www.NIVEA.hr 6. studenog 2019. Dobitnicima nagrada će u roku od 10 dana od dana objave dobitnika iz Članka 10 na adresu iz prijave biti poslana Pristupnica RBA Mastercard kartice koju trebaju ispuniti i zajedno sa fotokopijom osobne iskaznice poslati na adresu priređivača. Po primitku ispravno ispunjene Pristupnice RBA banka izrađuje Nagradne kartice koje će dobitnici preuzeti u najbližoj poslovnici RBA banke s obzirom na adresu stanovanja – u roku od 30 dana od dana primitka pravilno ispunjenje pristupnice. Dobitnik na zahtjev priređivača treba dostaviti na uvid račun s kojim je sudjelovao u nagradnoj igri.

Za detaljna pravila Nivea nagradne igre u PDF formatu kliknite OVDJENajnovije nagradne igre

Oglasi