NaslovnicaIzdvojenoNivea nagradna igra: BUDI NJEGOVANA, MISLI ZELENO

Nivea nagradna igra: BUDI NJEGOVANA, MISLI ZELENO

Nova Nivea nagradna igra traje od 1.11.2020. do 30.11.2020. godine na svim prodajnim mjestima dm-a u Hrvatskoj

Nagradni fond sastoji se od:
100 x NIVEA zeleni poklon paket – pojedinačne vrijednosti paketa 510,00 kn
(u paketu se nalazi po 1 (jedan) komad: NIVEA Naturally Good proizvodi – dnevna krema za lice 50 ml, noćna krema za lice 50 ml, micelarna voda za čišćenje lica 400 ml, micelarni gel za čišćenje lica 140 ml, mlijeko za čišćenje lica 200 ml, tonik za lice 200 ml, Aloe Vera losion za tijelo 350 ml. NIVEA Fresh Blends Watermelon gel za tuširanje 300 ml. NIVEA univerzalna krema 250 ml. NIVEA Naturally Good šalica od bambusa. NIVEA Naturally Good platnena torba. „Forest in the box“ drvo hrasta u drvenoj kutiji, 11 x 11 cm.)

Pravo sudjelovanja u nagradnoj igri imaju svi punoljetni građani s prebivalištem u Republici Hrvatskoj osim zaposlenika poduzeća Beiersdorf d.o.o. te članovi njihovih užih obitelji (roditelji, supružnici, braća, sestre i djeca).

Za sudjelovanje u nagradnoj igri potrebno je kupiti bilo kojeg NIVEA proizvod za njegu ili čišćenje lica u razdoblju od 1.11.2020 do 30.11.2020. godine te slanjem SMS poruke u kojoj treba navesti:
broj računa za kupljeni NIVEA proizvod za njegu ili čišćenje lica, ime, prezime i adresu
na broj 60036 (cijena SMS poruke je 2,40 kn).

Duljina SMS poruke ograničena je na 160, odnosno 70 znakova u slučaju korištenja dijakritičkih znakova (č, ć, đ, š, ž). Poruka čija duljina prelazi navedena ograničenja, prelazi u drugu poruku te će kao takva biti naplaćena od strane mobilnog operatera. Zbog navedenoga, preporuka je ne koristiti posebne znakove u tekstu SMS poruke.

Kupac do preuzimanja nagrade mora sačuvati račun kao dokaz o kupnji za sudjelovanje u nagradnoj igri.

Svaki sudionik može u nagradnoj igri sudjelovati s neograničenim brojem kupnji. Isti sudionik i isti broj mobitela u nagradnoj igri može osvojiti samo jednu nagradu za koju je izvučen prvi put. U slučaju da jedna osoba bude izvučena više od jednog puta, imat će pravo na nagradu za koju je izvučena prvi put i više neće imati pravo na nagradu u ovoj nagradnoj igri.

Javno izvlačenje nagrada održati će se 2.12.2020. u 11.00 sati u prostorijama tvrtke Beiersdorf d.o.o., Križna 18, 10000 Zagreb, u prisutnosti javnog bilježnika. Ime i prezime dobitnika nagrada biti će objavljena 3.12.2020. na internet stranici www.NIVEA.hr

Dobitnicima nagrada će u roku od 10 dana od dana objave dobitnika na adresu ostavljenu tokom prijave biti poslana obavijest o osvojenoj nagradi, te trebaju dostaviti na uvid račun s kojim su sudjelovali u nagradnoj igri. Organizator će u roku od 30 dana od primitka računa kao dokaz o kupnji NIVEA proizvoda za njegu ili čišćenje lica dobitniku poslati osvojenu nagradu na adresu iz prijave.

Detaljna pravila nagradne igre i PDF formatu možete pronaći OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE