NaslovnicaDobitnici nagradne igreNivea nagradna igra 2021: Pretvori njegu kože u brigu za planet i...

Nivea nagradna igra 2021: Pretvori njegu kože u brigu za planet i osvoji jednu od čak 85 zelenih nagrada

 

Dobitnici Nivea nagradne igre se nalaze OVDJE

Nivea nagradna igra traje od 1.5.2021. do 31.5.2021. godine na području Republike Hrvatske u svim prodajnim mjestima u kojima se prodaju NIVEA proizvodi.

Ovo je nagradna igra za vas koji volite prirodu i okoliš. Slogan ove nagradne igre je “Pretvori njegu kože u brigu za planet i osvoji jednu od čak 85 zelenih nagrada”

Nagradni fond uključuje sljedeće nagrade:
1. nagrada:
5 x Xiaomi Pro 2 električni romobil – pojedinačne vrijednosti 3.782,03 kn.
2. nagrada:
30 x Obiteljski set ulaznica (2 odraslih, 2 djece) za jednokratni posjet Nacionalnom parku Plitvička jezera, pojedinačne vrijednosti seta 800,00 kn. Ulaznica uključuje prijevoz elektrobrodom i panoramskim vlakom u okviru odabranog programa razgledavanja i osiguranje posjetitelja.
3. nagrada:
50 x NIVEA zeleni poklon paket njege – pojedinačne vrijednosti paketa 103,48 kn (u paketu se nalazi po 1jedan komad: NIVEA Naturally Good micelarna voda za čišćenje lica 400 ml, NIVEA Naturally Good gel za tuširanje 300 ml, NIVEA Ultra Mild Refreshing šampon za kosu 300 ml.)
Ukupna vrijednost nagradnog fonda iznosi 48.084,15 kuna

Pravo sudjelovanja u nagradnoj igri imaju svi punoljetni građani s prebivalištem u Republici Hrvatskoj osim zaposlenika poduzeća Beiersdorf d.o.o. te članovi njihovih užih obitelji (roditelji, supružnici, braća, sestre i djeca).

Pravo sudjelovanja u nagradnoj igri ostvaruje kupnjom jednog bilo kojeg NIVEA proizvod.

Nakon kupnje potrebno je poslati SMS sadržaja:
broj računa za kupljeni NIVEA proizvod, ime, prezime i adresu na broj 60036 (cijena SMS poruke je 2,40 kn).
Duljina SMS poruke ograničena je na 160, odnosno 70 znakova u slučaju korištenja dijakritičkih znakova (č, ć, đ, š, ž). Poruka čija duljina prelazi navedena ograničenja, prelazi u drugu poruku te će kao takva biti naplaćena od strane mobilnog operatera. Zbog navedenoga, preporuka je ne koristiti posebne znakove u tekstu SMS poruke.

Kupac do preuzimanja nagrade mora sačuvati račun kao dokaz o kupnji za sudjelovanje u nagradnoj igri.

Svaki sudionik može u nagradnoj igri sudjelovati s neograničenim brojem kupnji. Isti sudionik i isti broj mobitela u nagradnoj igri može osvojiti samo jednu nagradu.

Javno izvlačenje dobitnika održati će se 2.6.2021. u 11.00 sati u prostorijama tvrtke Beiersdorf d.o.o., Centar 2000, Radnička cesta 37a, 10 000 Zagreb, u prisutnosti javnog bilježnika uz nadzor komisije sastavljene od 2 člana koja će o tijeku izvlačenja
vodit će se zapisnik.

Popis dobitnika nagrada (ime i prezime) biti će objavljen 3.6.2021. na stranici www.nivea.hr

Dobitnicima nagrada će u roku od 10 dana od dana objave dobitnika na adresu iz prijave biti poslana obavijest o osvojenoj nagradi, te na zahtjev priređivača trebaju dostaviti na uvid račun s kojim su sudjelovali u nagradnoj igri. Organizator će u
roku od 30 dana od primitka računa kao dokaz o kupnji NIVEA proizvoda dobitniku poslati osvojenu nagradu na adresu iz prijave.

Nivea nagradna igra 2021 traje do 31.5.2021, a detaljna pravila Nivea nagradne igre u PDF-u možete pronaći OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE