NaslovnicaKategorije nagradnih igaraKozmetika i zdravljeNivea nagradna igra: Njegom do nagrada

Nivea nagradna igra: Njegom do nagrada

Trajanje:

Nivea nagradna igra traje od 01.04 2024. do 30.04.2024. na području Republike Hrvatske u svim prodajnim mjestima Konzuma u kojima se prodaju NIVEA proizvodi.

Nagrade:

  • 1 x Ljetovanje za 4 osobe u organizaciji agencije Spektar putovanja- pojedinačne vrijednosti 4.000 eura.
  • 5 x Garmin pametni sat VENU® 3 -pojedinačne vrijednosti 250,20 eura
  • 50 x NIVEA poklon paket njege – pojedinačne vrijednosti paketa 100 eura

Ukupan broj nagrada: 56

Pravo sudjelovanja

Pravo sudjelovanja u nagradnoj igri imaju svi punoljetni građani s prebivalištem u Republici Hrvatskoj.

U nagradnoj igri nemaju pravo sudjelovati zaposlenici poduzeća Beiersdorf d.o.o. te članovi njihovih užih obitelji (roditelji, supružnici, braća, sestre i djeca).

Kako sudjelovati?

  1. U razdoblju od 1. travnja do 30. travnja 2024. godine kupite bilo koji NIVEA proizvod u u omiljenoj Konzum prodavaonici ili naručite putem Konzum webshopa na www.konzum.hr/web/o/NIVEA-PONUDA
  2. Pošaljite SMS koji sadrži: broj računa za kupljeni proizvod i osobne podatke (ime, prezime i adresu) na broj 60010. (cijena SMS poruke je 0,32€)
  3. Do preuzimanja nagrade sačuvajte račun kao dokaz o kupnji za sudjelovanje u nagradnoj igri

Napomene:

  • Isti sudionik i isti broj mobitela u nagradnoj igri može osvojiti samo jednu nagradu
  • Svaki sudionik može u nagradnoj igri sudjelovati s neograničenim brojem kupnji
  • Duljina SMS poruke ograničena je na 160, odnosno 70 znakova u slučaju korištenja dijakritičkih znakova (č, ć, đ, š, ž). Poruka čija duljina prelazi navedena ograničenja, prelazi u drugu poruku te će kao takva biti naplaćena od strane mobilnog operatera. Zbog navedenoga, preporuka je ne koristiti posebne znakove u tekstu SMS poruke.

Izvlačenje dobitnika

Javno izvlačenje nagrada održati će se 06.05.2024. u 15.00 sati u prostorijama Beiersdorf d.o.o., Centar 2000, Radnička cesta 37a, 10 000 Zagreb, u prisutnosti Javnog bilježnika.

Objava dobitnika

Ime i prezime dobitnika biti će objavljeno na internet stranicama www.NIVEA.hr 8. lipnja 2024. (Napomena: U službenim pravilima je naveden datum 8.6.2024 ali vjerujemo da je ispravan datum 8.5.2024)

Preuzimanje nagrada

Dobitnicima nagrada će u roku od 10 dana od dana objave dobitnika na adresu iz prijave biti poslana obavijest o osvojenoj nagradi, te na zahtjev priređivača trebaju dostaviti na uvid račun s kojim su sudjelovali u nagradnoj igri.

Organizator će u roku od 30 dana od primitka računa kao dokaz o kupnji NIVEA proizvoda dobitniku poslati osvojenu nagradu na adresu iz prijave.

U slučaju da dobitnik ne preuzme svoju nagradu roku od 10 dana, priređivač nagradne igre će dužan obavijestiti dobitnika u roku 8 dana od dana zadnjeg roka preuzimanja, kako nagrada nije preuzeta te kako nagradu može preuzeti u roku 10 dana od dana primitka obavijesti. Ako dobitnik u naknadnom roku ne preuzme nagradu, gubi pravo na nagradu.

Pravila

Za detaljna pravila Nivea nagradne igre kliknite OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

1
0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje ili pitanje. Nije potrebna registracija. Samo kliknite +x