NaslovnicaKategorije nagradnih igaraNovine i časopisiNovi list: Nagradna igra Novog lista i Tower Centra Rijeka

Novi list: Nagradna igra Novog lista i Tower Centra Rijeka

Trajanje:

Nagradna igra uz Novi list i Tower Centra Rijeka traje od 29.10.2021 do 13.11.2021

Nagrade:

15 x5.000,00 kuna na potrošačkoj katicii Visa Gold Leon

Ima li ljepšeg načina da završite ovu neobičnu godinu od dobrog shoppinga tijekom kojeg nećete potrošiti niti kunu iz vlastitog budžeta. U tome će vam pomoći Tower Centar Rijeka i Novi list koji najsretnije među vama nagrađuju s čak 75.000 kuna.

Kako sudjelovati?

Dovoljno je prikupiti samo 15 kupona, od kojih prvi izlazi danas, i pričekati da vas pomazi sreća. I dok svoju omotnicu s kuponima budete nosili u Tower Center gdje će na Info plutu na 4. katu biti za to postavljena prigodna kutija, možete razgledati bogatu ponudu Towerovih trgovina s najnovijim kolekcijama odjeće, obuće i modnih dodataka renomiranih brendova, ali i elektroničke opreme i opreme za kućanstvo.

Novi list i Tower Centar nagradit će ukupno 15 čitatelja s iznosom 5.000,00 kuna na potrošačkoj katicii Visa Gold Leon. Kupone ćemo objavljivati sve do subote 13. studenoga, a ukoliko vam jedan nedostaje, možete ga zamijeniti “X” kuponom koji će biti objavljen 14. studenoga. Propuštene primjerke novina možete kupiti u oglasnom odjelu Rijeka na adresi Andrije Medulića 6-8.

Omotnicu za slanje kupona objavljujemo u srijedu, 10. studenoga, dok ćete upute za slanje kupona dobiti uz zadnji kupon u subotu, 13. studenoga.

Izvlačenje dobitnika

Izvlačenje dobitnika održati će se u petak, 26.11.2021., u Tower Centru Rijeka.

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE