Za obavijesti o najnovijim nagradnim igrama pratite nas putem
Facebooka ili Instagrama

Kreativni natječaj se održava u razdoblju od 9. do 15. ožujka 2018. godine.

Ukupan fond nagrada za Kreativni natječaj sastoji se od:
jednog putovanja u Kinu za jednu osobu u trajanju od 11 dana/8 noćenja, na jednom od polazaka:
29.03. do 08.04.2018. godine
26.04. do 06.05.2018. godine
21.06. do 01.07.2018. godine
08.08. do 18.08.2018. godine
uključujući povratni prijevoz zrakoplovom (ekonomska klasa) iz Zagreba do Šangaja i iz Pekinga do Zagreba; smještaj u hotelima s četiri zvjezdice na osnovi 8 noćenja s doručkom i večerama u lokalnim restoranima prema Programu putovanja; prijevoz noćnim vlakom u spavaćim kolima prvog razreda u kabinama s četiri ležaja prema Programu putovanja; transfere, razglede i ulaznice za lokalitete prema Programu putovanja u pratnji lokalnog vodiča na engleskom jeziku; pratitelja putovanja iz Zagreba na hrvatskom jeziku; ishođenje kineske vize; pripremu i organizaciju putovanja i jamčevinu te pristojbe zračnih luka.

Pred korisnike se stavljaju dva zadatka:
1) odgovoriti točno na nagradno pitanje: S kojom zrakoplovnom kompanijom PBZ Card, putnička agencija organizira grupno putovanje u Kinu?
2) ispuniti kreativni zadatak: navesti, u vidu teksta do maksimalno 500 znakova, uključujući razmake, kineske znamenitosti koje želite posjetiti i zašto.

Pravo na sudjelovanje u Kreativnom natječaju i pravo na nagradu imaju korisnici American Express kartica u Republici Hrvatskoj. Pravo na sudjelovanje u Kreativnom natječaju ostvaruje se slanjem odgovora na nagradno pitanje i kreativnog rješenja, uključujući ime i prezime, adresu, telefonski broj i e-mail adresu korisnika, na e-mail novosti@pbzcard.hr. Prijava koja ne sadrži sve navedene podatke smatrat će se nevažećom.
Najkreativnije rješenje prema ocjeni priređivača natječaja bit će nagrađeno u vrijeme definirano propozicijama.
Ime dobitnika bit će objavljeno u ponedjeljak, 19. ožujka 2018. godine nakon 14 sati na web stranici PBZ Carda (www.pbzcard.hr), a PBZ Card će i e-mailom obavijestiti dobitnika.

Detalje natječaja možete pronaći OVDJENajnovije nagradne igre

Oglasi