NaslovnicaBesplatne nagradne igreO'plant nagradni natječaj: O'biljna simfonija

O’plant nagradni natječaj: O’biljna simfonija

Trajanje:

Oplant nagradni natječaj se održava od 24.04.2023. godine do 24.05.2023. godine.

Nagrade:

  • Nagradni fond sastoji se od ukupno 10 nagrada:
    • 1 x Click & Grow Kućni vrt Smart Garden 3
    • 2 x Biljke2grow set Biljkoboraca za sadnju vrtnih biljaka + O’Plant poklon paket
    • 7 x O’Plant poklon paket

Pravo sudjelovanja u nagradnoj igri

U nagradnom natječaju pravo sudjelovanja imaju svi građani stariji od 16 godina s prebivalištem u Republici Hrvatskoj.

Pravo sudjelovanja nemaju oni zaposlenici priređivača i povezanih društava Priređivača te članovi njihovih užih obitelji (roditelji, supružnici, djeca, sestre i braća) te treće osobe koje su izvršitelji obrade podataka za priređivača, koji su direktno uključeni u pripremu samog Nagradnog natječaja, odnosno odabir dobitnika.

Kako sudjelovati?

Za sudjelovanje u nagradnom natječaju potrebno je:

  1. Na internetskoj stranici http://oplant.hr/ učitati vlastitu simfoniju za svoje biljke – to mogu biti zvukovi iz okoline ili sudionik može snimiti sebe kako pjeva, a sve u svrhu stvaranja zvuka koji pomaže rastu njegovih biljaka. Snimka u trajanju do maksimalno 30 sekundi može biti unaprijed snimljena mobilnim uređajem ili snimljena izravno na internetskoj stranici http://oplant.hr/
  2. Na kraju je potrebno unijeti svoje osobne podatke (ime, prezime, adresu i kućni broj, mjesto i poštanski broj, kontakt telefon te e-mail adresu) kako bi uspješno završio prijavu.

Izvlačenje dobitnika

Dobitnike odabire stručni žiri priređivača koji se sastoji od tri člana. Članovi žirija bit će odabrani među zaposlenicima priređivača i zaposlenicima vanjskih suradnika priređivača.

Kriteriji za odabir dobitnika: najkreativniji prijava u nagradnom zadatku, prema mišljenju većine članova žirija.

Odabir dobitnika nagrada obavit će se do 02.06.2023. godine. U obzir ulaze sve prijave pristigle do zaključno 24.05.2023. godine.

Objava dobitnika

Rezultati nagradnog natječaja bit će objavljeni na internetskoj stranici http://oplant.hr/ najkasnije 05.06.2023. godine.

Popis nagrađenih uključivat će: ime i prezime s kojim se sudionik prijavio na Nagradni natječaj te njegova zvučna prijava.

Obavijest dobtnicima nagrada

Priređivač će kontaktirati eventualne dobitnike te ih obavijestiti o osvojenoj nagradi telefonskim putem ili elektroničkom poštom, sukladno podacima kojima priređivač
raspolaže temeljem prijavne forme.

Ukoliko se bilo koji od eventualnih dobitnika ne javi u roku od 7 dana od pokušaja kontaktiranja, priređivač ima pravo kontaktirati drugog sudionika koji se prijavio na nagradni natječaj i zadovoljio sva pravila natječaja.

Priređivač ne snosi nikakvu odgovornost u slučaju netočne ili promijenjene e-mail adrese ili telefonskog broja koju je sudionik naveo u prijavnoj formi.

Preuzimanje nagrada

Dobitnicima će nagrade biti dostavljene na kućnu adresu u roku od 45 radnih dana od objave rezultata nagradnog natječaja.

Ukoliko nagrada ne stigne na kućnu adresu dobitnika u roku 45 radnih dana od objave rezultata, a dobitnik u roku od narednih 15 dana ne javi da nagradu nije primio, priređivač više nije odgovoran za neprimitak nagrade i ne može tu žalbu uvažiti.

Sudjelovanje i pravila

Za sudjelovanje u nagradnom natječaju posjetite www.oplant.hr

Za detaljna pravila u PDF formatu kliknite OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje ili pitanje. Nije potrebna registracija. Samo kliknite +x