Oglasi
Oglasi
NaslovnicaBesplatne nagradne igreUSKORO ZAVRŠAVA! O'Plant nagradni natječaj: Pitka umjetnost!

USKORO ZAVRŠAVA! O’Plant nagradni natječaj: Pitka umjetnost!

Oglasi

Trajanje:

O’Plant nagradni natječaj se održava od 10.04.2024. godine do 11.05.2024. godine u 23:59:59 h.

Nagrade:

  • 3 x DELONGHI aparat za kavu EC 685 W
  • 1 x Ručno rađena šalica Chia Cups + O´Plant Oat Barista napitak
  • 1 x Ručno rađena šalica Odeata + O´Plant Oat Barista napitak
  • 1 x Ručno rađena šalica Studio Pepel + O’Plant Oat Barista napitak

Pravo sudjelovanja u nagradnoj igri

Pravo na sudjelovanje imaju svi građani stariji od 18 godina s prebivalištem u Republici Hrvatskoj. Pravo sudjelovanja nemaju oni zaposlenici Priređivača i povezanih društava Priređivača te članovi njihovih užih obitelji (roditelji, supružnici, djeca, sestre i braća) te treće osobe koje su izvršitelji obrade podataka za Priređivača, koji su direktno uključeni u pripremu samog Nagradnog natječaja, odnosno odabir dobitnika.

Kako sudjelovati?

Za sudjelovanje potrebno je:

Oglasi
Oglasi
  1. Posjetiti www.oplant.hr
  2. Riješiti kreativan zadatak
  3. Unesite svoje osobne podatke (ime i prezime, adresu i kućni broj, mjesto i poštanski broj, državu, kontakt telefon te e-mail adresu).

Odabir dobitnika

Dobitnike odabire stručni žiri Priređivača koji se sastoji od 3 člana. Kriteriji za odabir dobitnika: najkreativnija prijava/odgovor na nagradni zadatak prema mišljenju većine članova žirija. Odabir dobitnika nagrada obavit će se do 17.05.2024. godine.

Objava dobitnika

Rezultati Nagradnog natječaja bit će objavljeni na internetskoj stranici https://oplant.hr/ najkasnije 24.05.2024. godine. Priređivač ne snosi nikakvu odgovornost u slučaju netočne ili promijenjene e-mail adrese ili telefonskog broja koju je sudionik naveo u prijavnoj formi. Ukoliko se bilo koji od eventualnih dobitnika ne javi u roku od 7 dana od pokušaja kontaktiranja, Priređivač ima pravo kontaktirati drugog sudionika koji se prijavio na Nagradni natječaj i zadovoljio sva Pravila natječaja.

Preuzimanje nagrada

Dobitnicima će nagrade biti dostavljene na kućnu adresu u roku od 45 radnih dana od objave rezultata Nagradnog natječaja. Ukoliko nagrada ne stigne na kućnu adresu dobitnika u roku 45 radnih dana od objave rezultata, a dobitnik u roku od narednih 15 (petnaest) dana ne javi da nagradu nije primio, Priređivač više nije odgovoran za neprimitak nagrade i ne može tu žalbu uvažiti. Prilikom preuzimanja nagrade potrebno je potvrditi identitet važečim vlastitim identifikacijskim dokumentom.

Napomena

  • Nagrada je neprenosiva.
  • Nagrada nije zamijenjiva za gotovinu ni za druge zamjenske nagrade.
  • Priređivač ne snosi odgovornost za zakašnjele, izgubljene ili krivo upućene pošiljke.

Pravila i sudjelovanje

Za sudjelovanje posjetite www.oplant.hr

Za detaljna pravila kliknite OVDJEOSTALE NOVE NAGRADNE IGRE POGLEDAJ ISPOD OGLASAOSTALE NOVE NAGRADNE IGRE POGLEDAJ ISPOD OGLASA

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Oglasi0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje ili pitanje. Nije potrebna registracija. Samo kliknite +x