Oral-B nagradna igra 2021: Sjajne nagrade za još blistaviji osmijeh

NaslovnicaDobitnici nagradne igreOral-B nagradna igra 2021: Sjajne nagrade za još blistaviji osmijeh
Oglasi

Dobitnici Oral-B nagradne igre su navedeni OVDJE

Oral-B nagradna igra 2021 traje od 01. travanja do 30. travnja 2021.godine

Nagradni fond uključuje:
10 x Apple Watch S6 GPS
Vrijednost jedne nagrade: 3.649,00 kuna
10 x Apple AirPods s kućištem za punjenje
Vrijednost jedne nagrade: 1.549,00 kuna
Ukupna vrijednost nagradnog fonda: 51.980 kuna (PDV uključen)

Oglasi

U nagradnoj igri mogu sudjelovati sve punoljetne fizičke osobe s adresom prebivališta u Republici Hrvatskoj koje ispune uvjete igre. U nagradnoj igri ne mogu sudjelovati djelatnici, vlasnici i uprava priređivača, administratora i ostalih poduzeća uključenih u nagradnu igru, kao ni njihovi rođaci.

Pravo na sudjelovanje ostvaruje se kupnjom na jednom računu u jednoj kupovini bilo kojeg Oral-B proizvode (osim klasičnih četkica) u minimalnoj vrijednosti od 100,00 kuna, u bilo kojem dm-drogerie markt prodajnom mjestu (dm prodavaonicama ili dm online shopu) na području Republike Hrvatske u periodu trajanja nagradne igre. Promocijska pakiranja (duo i/ili trio pack, 1+1 gratis pakiranje, poklon paketi, in&out pakiranja, mega i/ili giant box pakiranja i sl.) tretiraju se kao jedan proizvod jer su označeni jednim EAN/BAR kodom.

Nakon ostvarene kupnje za sudjelovanje u nagradnoj igri potrebno se prijaviti na jedan od dva načina:
1. poslati SMS poruku sljedećeg sadržaja na broj 60060:
dm, broj računa, ime i prezime, adresa i grad, datum rođenja
(Npr.: dm, 1234/123/1, Ime i prezime, Ulica 5, Zagreb, 01.02.1980.)
Cijena slanja SMS poruke iznosi 2,40 kune (PDV uključen u cijenu).
ili
2. prijaviti se na internetskoj stranici nagradne.hr pod igru “Sjajne nagrade za još blistaviji osmijeh” te upisati:
ključna riječ: dm, broj računa, ime i prezime, e-mail, adresa i kućni broj, grad, kontakt telefon i datum rođenja
(Npr.: dm, 1234/123/1, ime i prezime, mail@mail.hr, Ulica 5, Zagreb, 091/123456, 01.02.1980)

U nagradnoj igri svaki kupac može sudjelovati samo jednom i može osvojiti samo jednu nagradu.
Nagrade se isključivo mogu dostaviti na adresu u RH.

Jedna osoba po jednom računu može poslati samo jednu prijavu. Svaka iduća prijava s istim brojem računa ili istim imenom i prezimenom bit će nevažeća. Identifikacijski dokument, na kojem moraju biti svi podaci kao i u prijavi u nagradnoj igri, i originalni račun, kao dokaz o kupovini, potrebno je sačuvati do kraja nagradne igre te predočiti prije podizanja nagrade na zahtjev administratora.

Javno izvlačenje dobitnika nagradne igre održat će se 05. svibnja 2021. u 12:00h u službenom sjedištu administratora (MPG d.o.o., Nova Ves 17, 10 000 Zagreb) te će se obaviti nasumičnim odabirom dobitnika putem računalnog sustava pod nadzorom javnog bilježnika i tročlane komisije za izvlačenje.

Administrator nagradne igre će izvučene dobitnika obavijestiti o osvojenoj nagradi pismeno u roku od osam dana od dana izvlačenja kako bi se ugovorili detalji preuzimanja nagrade i prikupili potrebni podaci za izdavanje nagrade. Dobitnik treba surađivati s administratorom u svrhu predaje nagrada i administriranja sve potrebne dokumentacije. Dobitnik ostvaruje pravo na nagradu tek nakon što administrator izvrši uvid u identifikacijski dokument i valjani račun, koji je izvučen, u protivnom gubi pravo na nagradu.

Nagrade će biti dostavljene u roku od 30 dana od datuma izvlačenja. U slučaju da se nagrade vrate u sjedište administratora, administrator će obavijestiti dobitnika u roku osam dana od dana kada je nagrada vraćena administratoru kako nagradu može preuzeti u roku od 10 dana od dana primitka obavjesti. Ako dobitnik ni u naknadnom roku ovoga članka ne podigne nagradu, gubi pravo na nagradu. Kao dokaz preuzimanja nagrade administrator će koristiti potpisanu potvrdu o preuzimanju nagrade, a u slučaju da dobitnik ne pošalje potpisanu potvrdu (putem fax-a, e-maila ili pošte) Administrator će koristiti poštansku povratnicu i/ili dostavnu prijevoznicu kao dokaz.

Za detaljna pravila Oral-B nagradne igre kliknite OVDJE

Oglasi

Najnovije nagradne igre

Na popisu iznad se nalazi samo dio aktivnih nagradnih igara

Za sve najnovije nagradne igre kliknite OVDJE

Oglasi
   

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Izdvojene nagradne igre

Oglasi