NaslovnicaDobitnici nagradne igreOral-B nagradna igra 2021: Sjajne nagrade za još blistaviji osmijeh

Oral-B nagradna igra 2021: Sjajne nagrade za još blistaviji osmijeh

Dobitnici Oral-B nagradne igre su navedeni OVDJE

Oral-B nagradna igra 2021 traje od 01. travanja do 30. travnja 2021.godine

Nagradni fond uključuje:
10 x Apple Watch S6 GPS
Vrijednost jedne nagrade: 3.649,00 kuna
10 x Apple AirPods s kućištem za punjenje
Vrijednost jedne nagrade: 1.549,00 kuna
Ukupna vrijednost nagradnog fonda: 51.980 kuna (PDV uključen)

U nagradnoj igri mogu sudjelovati sve punoljetne fizičke osobe s adresom prebivališta u Republici Hrvatskoj koje ispune uvjete igre. U nagradnoj igri ne mogu sudjelovati djelatnici, vlasnici i uprava priređivača, administratora i ostalih poduzeća uključenih u nagradnu igru, kao ni njihovi rođaci.

Pravo na sudjelovanje ostvaruje se kupnjom na jednom računu u jednoj kupovini bilo kojeg Oral-B proizvode (osim klasičnih četkica) u minimalnoj vrijednosti od 100,00 kuna, u bilo kojem dm-drogerie markt prodajnom mjestu (dm prodavaonicama ili dm online shopu) na području Republike Hrvatske u periodu trajanja nagradne igre. Promocijska pakiranja (duo i/ili trio pack, 1+1 gratis pakiranje, poklon paketi, in&out pakiranja, mega i/ili giant box pakiranja i sl.) tretiraju se kao jedan proizvod jer su označeni jednim EAN/BAR kodom.

Nakon ostvarene kupnje za sudjelovanje u nagradnoj igri potrebno se prijaviti na jedan od dva načina:
1. poslati SMS poruku sljedećeg sadržaja na broj 60060:
dm, broj računa, ime i prezime, adresa i grad, datum rođenja
(Npr.: dm, 1234/123/1, Ime i prezime, Ulica 5, Zagreb, 01.02.1980.)
Cijena slanja SMS poruke iznosi 2,40 kune (PDV uključen u cijenu).
ili
2. prijaviti se na internetskoj stranici nagradne.hr pod igru “Sjajne nagrade za još blistaviji osmijeh” te upisati:
ključna riječ: dm, broj računa, ime i prezime, e-mail, adresa i kućni broj, grad, kontakt telefon i datum rođenja
(Npr.: dm, 1234/123/1, ime i prezime, [email protected], Ulica 5, Zagreb, 091/123456, 01.02.1980)

U nagradnoj igri svaki kupac može sudjelovati samo jednom i može osvojiti samo jednu nagradu.
Nagrade se isključivo mogu dostaviti na adresu u RH.

Jedna osoba po jednom računu može poslati samo jednu prijavu. Svaka iduća prijava s istim brojem računa ili istim imenom i prezimenom bit će nevažeća. Identifikacijski dokument, na kojem moraju biti svi podaci kao i u prijavi u nagradnoj igri, i originalni račun, kao dokaz o kupovini, potrebno je sačuvati do kraja nagradne igre te predočiti prije podizanja nagrade na zahtjev administratora.

Javno izvlačenje dobitnika nagradne igre održat će se 05. svibnja 2021. u 12:00h u službenom sjedištu administratora (MPG d.o.o., Nova Ves 17, 10 000 Zagreb) te će se obaviti nasumičnim odabirom dobitnika putem računalnog sustava pod nadzorom javnog bilježnika i tročlane komisije za izvlačenje.

Administrator nagradne igre će izvučene dobitnika obavijestiti o osvojenoj nagradi pismeno u roku od osam dana od dana izvlačenja kako bi se ugovorili detalji preuzimanja nagrade i prikupili potrebni podaci za izdavanje nagrade. Dobitnik treba surađivati s administratorom u svrhu predaje nagrada i administriranja sve potrebne dokumentacije. Dobitnik ostvaruje pravo na nagradu tek nakon što administrator izvrši uvid u identifikacijski dokument i valjani račun, koji je izvučen, u protivnom gubi pravo na nagradu.

Nagrade će biti dostavljene u roku od 30 dana od datuma izvlačenja. U slučaju da se nagrade vrate u sjedište administratora, administrator će obavijestiti dobitnika u roku osam dana od dana kada je nagrada vraćena administratoru kako nagradu može preuzeti u roku od 10 dana od dana primitka obavjesti. Ako dobitnik ni u naknadnom roku ovoga članka ne podigne nagradu, gubi pravo na nagradu. Kao dokaz preuzimanja nagrade administrator će koristiti potpisanu potvrdu o preuzimanju nagrade, a u slučaju da dobitnik ne pošalje potpisanu potvrdu (putem fax-a, e-maila ili pošte) Administrator će koristiti poštansku povratnicu i/ili dostavnu prijevoznicu kao dokaz.

Za detaljna pravila Oral-B nagradne igre kliknite OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE