NaslovnicaKategorije nagradnih igaraKozmetika i zdravljeOral B nagradna igra: Smiješi vam se put u Rim!

Oral B nagradna igra: Smiješi vam se put u Rim!

Trajanje:

Oral B nagradna igra traje od 1.4.2024. do 30.4.2024. godine

Nagrade:

 • 1 x putovanje u Rim za 2 osobe
 • 20 x FujiFilm Instax mini 12 kamera

Napomena za putovanje u Rim

 • Putovanje treba biti iskorišteno do 1. 11. 2024. u dogovoru s turističkom agencijom ovisno o raspoloživosti termina
 • Paket uključuje: avio karte: Zagreb-Rim-Zagreb (2 avio karte s uključenom prtljagom); smještaj u hotelu 3* – 5 noćenja u dvokrevetnoj sobi, usluga: noćenje s doručkom.
 • Nagradna putovanja ne uključuju osiguranje od rizika nesretnog slučaja i bolesti na putovanju, osiguranje od oštećenja i gubitka prtljage kao i dragovoljno zdravstveno osiguranje.

Pravo sudjelovanja u nagradnoj igri

Sudionici igre mogu biti sve punoljetne fizičke osobe s adresom prebivališta u Republici Hrvatskoj koji ispunjavaju uvjete igre. U nagradnoj igri ne mogu sudjelovati djelatnici, vlasnici i uprava Priređivača i ostalih poduzeća uključenih u nagradnu igru, kao ni njihovi rođaci.

Kako sudjelovati?

Za sudjelovanje potrebno je:

 1. U jednoj kupovini kupiti bilo koji proizvod Oral-B na jednom računu u minimalnoj vrijednosti 30,00 EUR u bilo kojem dm prodajnom mjestu ili dm online shopu na području RH
 2. Prijaviti račun:
  • Slanjem SMS poruke na broj 60060 sadržaja: osmijeh, broj računa, ime i prezime, adresa i grad, datum rođenja (Npr.: osmijeh, 1234/123/1, Ime i prezime, Ulica 5, Zagreb, 01.02.1980.) Cijena slanja SMS poruke iznosi 0,32 €, PDV uključen u cijenu.
   ili
  • prijaviti se putem internetske stranice www.nagradne.hr pod igru „Smiješi vam se put u Rim“ te upisati: ključna riječ: osmijeh, broj računa, ime i prezime, e-mail, adresa i kućni broj, grad, kontakt telefon i datum rođenja (Npr.: osmijeh, 1234/123/1, ime i prezime, [email protected], Ulica 5, Zagreb, 091/123456, 01.02.1980)
 3. Originalni račun koji je ujedno i dokaz o kupovini potrebno je sačuvati do kraja nagradne igre.

Napomena

 • Promocijska pakiranja (duo i/ili trio pack, 1+1 gratis pakiranje, poklon paketi, in&out pakiranja, mega i/ili giant box pakiranja i sl.) tretiraju se kao jedan proizvod jer su označeni jednim EAN/BAR kodom.
 • U nagradnoj igri svaki kupac može sudjelovati neograničeni broj puta s različitim računima, ali može osvojiti samo jednu nagradu u ovoj nagradnoj igri i to onu za koju je prvo izvučen.
 • Po jednom računu je moguće poslati samo jednu prijavu. Svaka iduća prijava s istim brojem računa bit će nevažeća.

Izvlačenje dobitnika

Javno izvlačenje dobitnika bit će održano 7. 5. 2024. u 11:00h u službenom sjedištu Priređivača (MPG d.o.o., Nova Ves 17, 10 000 Zagreb) te će se obaviti na temelju nasumičnog odabira dobitnika računalnim sustavom pod nadzorom javnog bilježnika i tročlane komisije za izvlačenje.

Objava dobitnika

Izvučenog će dobitnika o dobitku obavijestiti Priređivač pismeno u roku od 8 dana od dana izvlačenja kako bi se ugovorili detalji preuzimanja nagrade i prikupili potrebni podaci za izdavanje nagrade.
Dobitnik ostvaruje pravo na nagradu tek nakon što Priređivač izvrši uvid u identifikacijski dokument i valjani račun, koji je izvučen, u protivnom gubi pravo na nagradu.

Preuzimanje nagrada

Nagrade se isključivo mogu dostaviti na adresu u RH. Bit će dostavljene u roku od 30 dana od datuma izvlačenja. U slučaju da se nagrade vrate u sjedište Priređivača, Priređivač je dužan obavijestiti dobitnika u roku 8 dana od dana kada je nagrada vraćena Priređivaču kako nagradu može preuzeti u roku od 10 dana od dana primitka obavijesti. Ako dobitnik ni u naknadnom roku ovoga članka ne podigne nagradu, gubi pravo na nagradu.

Pravila i prijava

Za prijavu putem web stranice i detaljna pravila posjetite www.nagradne.hr

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje ili pitanje. Nije potrebna registracija. Samo kliknite +x