Za obavijesti o najnovijim nagradnim igrama pratite nas putem
Facebooka ili Instagrama

Oreo nagradna igra u Konzumu traje od 7.11.2019 do 7.12.2019

Nagrade su:
1 x poklon bon u vrijednosti 20.000,00 kn za skijanje*
Utješne nagrade:
50 x Konzum poklon bon u vrijednosti 200,00 kn
50 x Oreo poklon paket

U nagradnoj igri mogu sudjelovati svi sudionici koji ostvare kupnju minimalno 2 OREO proizvoda na jednom računu u jednoj kupovini, u bilo kojoj Konzum prodavaonici na području Republike Hrvatske u periodu trajanja nagradne igre.

Za sudjelovanje u nagradnoj igri, sudionici nakon kupovine Proizvoda trebaju:
1. poslati SMS poruku sljedećeg sadržaja na broj 60060:
oreo, broj računa, ime i prezime, adresa i grad, datum rođenja
(Npr.: oreo, 1234/123/1, ime i prezime, Ulica 5, Zagreb, 01.02.1980.)
Cijena slanja SMS poruke iznosi 2,40 kn (PDV uključen u cijenu).
ili
2. prijaviti se na internetskoj stranici nagradne.hr pod igru „Idemo na skijanje“ te upisati:
ključna riječ: oreo, broj računa, ime i prezime, e-mail, adresa i kućni broj, grad, kontakt telefon i datum rođenja
(Npr.: oreo, 1234/123/1, Ime i prezime, imeprezime@net.hr, Ulica 5, Zagreb, 091/123456, 01.02.1980)
Promocijska pakiranja (duo i/ili trio pack, 1+1 gratis pakiranje, poklon paketi, in&out pakiranja, mega i/ili giant box pakiranja i sl.) tretiraju se kao jedan proizvod jer su označeni jednim EAN/BAR kodom.
Identifikacijski dokument, na kojem moraju biti svi podaci kao i u prijavi u nagradnoj igri, i originalni račun, kao dokaz o kupovini, potrebno je sačuvati do kraja nagradne igre te predočiti prije podizanja nagrade na zahtjev administratora.

Javno izvlačenje dobitnika bit će održano 11.12.2019. u 11h u službenom sjedištu Administratora (MPG d.o.o., Nova Ves 17, 10 000 Zagreb) te će se obaviti na temelju nasumičnog odabira dobitnika računalnim sustavom pod nadzorom javnog bilježnika i tročlane komisije za izvlačenje.

U nagradnoj igri svaki kupac može sudjelovati više puta, ali s različitim računima i može osvojiti samo jednu nagradu, i to onu za koju je prvu izvučen. Po jednom računu moguće je poslati samo jednu prijavu. Svaka iduća prijava s istim brojem računa bit će nevažeća.

Izvučenog će dobitnika o dobitku obavijestiti administrator pismeno u roku od 8 dana od dana izvlačenja kako bi se ugovorili detalji preuzimanja nagrade i prikupili potrebni podaci za izdavanje nagrade. Nagrade će biti dostavljene od strane Administratora u roku od 30 dana od datuma izvlačenja. U slučaju da se nagrade vrate u sjedište Administratora, Administrator je dužan obavijestiti dobitnika u roku 8 dana od dana kada je nagrada vraćena Administratoru kako nagradu može preuzeti u roku od 10 dana od dana primitka obavjesti. Ako dobitnik ni u naknadnom roku ovoga članka ne podigne nagradu, gubi pravo na nagradu. Za detaljna pravila Oreo nagradne igre i prijavu nakon kupnje kliknite OVDJENajnovije nagradne igre

Oglasi