NaslovnicaKategorije nagradnih igaraKozmetika i zdravljeOriflame natječaj: ROĐENDANSKI SPEKTAKL

Oriflame natječaj: ROĐENDANSKI SPEKTAKL

Trajanje:

Oriflame natječaj počinje 01.09.2021 i završava 30.09.2021., a vrijedi samo na teritoriju Republike Hrvatske.

Nagrade:

  • 1 x Automobil Hyundai i10 – 1 dobitnik
  • 24 x Set Oriflame kozmetičkih proizvoda u vrijednosti 750,00 kn kataloške cijene u svakom ORIFLAME katalogu u periodu od listopada do prosinca 2021. godine

Pravo sudjelovanja

Pravo sudjelovanja u nagradnom natječaju imaju punoljetne osobe i registrirani BREND PARTNER u ORIFLAME-u tijekom trajanja nagradnog natječaja.

Način sudjelovanja

Da bi sudjelovali na ovom NAGRADNOM NATJEČAJU, BREND PARTNERI moraju ispuniti sljedeće uvjete:

  1. Kupiti jednokratno Oriflame proizvoda u vrijednosti 100 kn kataloške cijene;
    i
  2. Učitati “Fotografiju/fotografije s Oriflame proizvodima” na platformu https://hr.oriflame.com koju će moći podijeliti na svom korisničkom računu društvenih mreža: Instagram ili Facebook; i
  3. Prihvatiti Uvjete natječaja

Odabir dobitnika

DOBITNIKE NAGRADNOG NATJEČAJA odabrat će ORIFLAME ŽIRI NAGRADNOG NATJEČAJA na temelju kvalitete, originalnosti, kreativnosti, noviteta ili dobrobiti materijala, objava, radnja ili zadaće ovog NAGRADNOG NATJEČAJA, prema isključivoj i apsolutnoj diskreciji ORIFLAME-a.

Objava dobitnika

Privremeni dobitnici nagradnog natječaja bit će objavljeni 15.10.2021. na web stranici https://hr.oriflame.com i svaki DOBITNIK bit će obaviješten putem e-pošte.

Privremeni dobitnici nagradnog natječaja moraju dostaviti svoje kontakt podatke i druge podatke kako bi mogli preuzeti nagrade te imati sve račune koji su dospjeli na naplatu podmirene.

Ako bilo koji Privremeni DOBITNIK NAGRADNOG NATJEČAJA ne odgovori na e-poštu u roku od 72 sata, ORIFLAME će odabrati drugog dobitnika i taj privremeni DOBITNIK nagradnog natječaja gubi pravo na nagradu.

Pravila i sudjelovanje

Za detaljna pravila i prijavu posjetite https://hr.oriflame.com/septembersurprises

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE