Za obavijesti o najnovijim nagradnim igrama pratite nas putem
Facebooka ili Instagrama

Svaki sudionik s područja Republike Hrvatske svojom ispravnom prijavom poslanom do 30.11.2018.
osvaja novi Lino kalendar 2019. Svaka ispravna prijava je dobitna. Ista osoba može sudjelovati u aktivnosti Lino kalendara 2019. više puta.

Kako do Lino kalendara?
1. Sakupi lino lentice
Za početak sakupi lentica u vrijednosti od 2kg s bilo kojeg Lino proizvoda.
2. Ispuni kupon
Skini kupon koji možeš pronaći OVDJE, isprintaj ga i ispuni. Lijepo piši štampanim slovima, da mogu pročitati. Za razliku od prošlih godina, ove godine mi obavezno moraš poslati ispunjen Lino kupon. Ako nemaš printer, možeš ga preuzeti na prodajnim mjestima.
3. Pošalji mi lentice i kupon
Lentice i kupon stavi u kuvertu i pošalji ih do 30.11.2018. U jednu kuvertu možeš staviti samo jedan kupon (jedno ime i prezime), ali vrijednost u lenticama koju stavljaš nije ograničena. Adresa na koju šalješ: Lino p.p. 160, 48000 Koprivnica.
4. Očekuj svoj lino kalendar
Ovo su ti sada slatke brige. Opusti se i očekuj Lino Kalendar na kućnoj adresi do 31.01.2019.

U akciji sudjeluju svi proizvodi pod markom Lino. Ukoliko proizvod na sebi nema otisnutu lenticu, možete poslati bilo koju drugu oznaku s pakiranja proizvoda koja dokazuje gramaturu i naziv proizvoda.

Odgovori na česta pitanja

1. Što su lentice i gdje se nalaze na proizvodu?
Lino lentice su trakice s likom Lino medvjedića u krugu, a nalaze se na parkiranjima većine Lino proizvoda. Ako proizvod nema lenticu, priloži bilo koju drugu oznaku s pakiranja proizvoda na kojoj se vidi gramaža. Što s pojedinog proizvoda trebaš izrezati pogledaj ovdje.
2. Ako imam pravo na više kalendara, možete li poslati na različita imena ili adrese?
Nažalost ne. Prema pravilima darivanja Lino kalendara svi kalendari šalju se isključivo na jednu osobu te jednu adresu navedenu u pošiljci s lenticama. Želiš li da kalendari budu dostavljeni na istu adresu, ali s različitim imenima, trebaš poslati predviđeni broj lentica za svako ime u odvojenim kuvertama sa zasebnim kuponima.
3. Što ako pošaljem više od 2kg lentica?
Za vrijednost 2kg poslanih lentica dobiva se jedan Lino kalendar 2019. Za svaka naredna 2 kg lentica također se dobiva kalendar. Npr. ako pošaljete 4 kg lentica dobit ćete 2 kalendara, za 6 kg lentica 3 kalendara, za 8 kg lentica 4 kalendara itd. Svi potrošači koji u jednoj koverti pošalju najmanje 30kg lentica, uz predviđen broj Lino kalendara dobit će i dodatan Lino poklon.
4. Dokad trebam poslati lentice za Lino kalendar 2018.?
Krajnji rok za slanje lentica je 30.11.2018. Pošiljke poslane na taj dan također će biti uvažene, iako u Podravku pristignu nekoliko dana kasnije.
5. Kako ću znati koliko kilograma lentica smo skupili?
Svaka lentica vrijedi onoliko grama/kilograma koliko i pakiranje proizvoda s kojeg je izrezana. Npr. lentica s 200g Čokolina vrijedi 200g.

Za detalje posjeti  https://kids.lino.eu/kalendar/Najnovije nagradne igre

Oglasi