NaslovnicaBesplatne nagradne igreOsvoji ulogu u seriji Larin izbor

Osvoji ulogu u seriji Larin izbor

nagradni-natjecaj-u-seriji-larin-izborNatječaj „Osvoji ulogu u seriji Larin izbor“ raspisuju Konzum d.d. Zagreb u suradnji sa 24sata.

Nagradni natječaj, u kojem se traži najkreativniji kratki video materijal, u kojem osoba koja se prijavljuje na natječaj glumi svoj omiljeni lik iz serije „Larin izbor“ traje od 9.3.2012.godine do 17.3.2012.godine.

Fond nagrada sastoji se od:
Epizodna uloga – statist sa govornim zadatkom*

Svi prijavljeni radovi ulaze u izbor komisije sastavljene od predstavnika Organizatora koja će izabrati do 30 najorginalnijih video materijala koje će pod prijavljenim imenom i prezimenom autora objaviti na Youtube kanalu tvrtke Konzum (http://www.youtube.com/konzumdd). Video materijal koji do 17.3.2012. do 10h prikupi najviše pregleda osvaja nagradu.

Pobjednik natječaja osvaja priliku sudjelovati u jednoj epizodi serije Larin izbor, a u kojoj će se pojaviti kao statist sa kratkom govornom ulogom. Svaki sudionik u natječaju prihvaća da će se prilagoditi dobivenoj ulozi i terminu snimanja koje odredi produkcija serije, a koje će se realizirati u periodu između 19.03. i 30.03.2012.

Pravo prijave za sudjelovanje u ovom nagradnom natječaju imaju sve punoljetne fizičke osobe iz Hrvatske i/ili inozemstva, osim radnika Organizatora kao i članova njihovih užih obitelji (roditelji, supružnik, djeca, sestre i braća).

Uz prijavljen video uradak treba priložiti i osobne podatke (ime, prezime, adresa, broj telefona) prijavitelja.

Prijavljeni video materijal mora zadovoljiti slijedeće kriterije:
– Osoba koja se prijavljuje mora biti punoljetna
– Osoba koja se prijavljuje mora glumiti u video materijalu te mora – imati sva prava na prijavljeni video sadržaj i stvari koje se pojavljuju u njemu
– Mora biti maksimalnog trajanja do 20 sekundi i veličine do 10MB
– Mora biti kreativan/originalan/zanimljiv
– Ne smije biti vulgaran ili vrijeđati/omalovažavati likove iz serije ili treće osobe, na bilo koji način

Autor pobjedničkog rada bit će obaviješten o dobitku nagrade putem telefona ili preporučene pošte u roku od 2 dana od dana izbora najboljeg vizuala printa oglasa. Prilikom preuzimanja nagrade, pobjednik natječaja će potpisati izjavu o preuzimanju nagrade i oslobađanju od odgovornosti. Ukoliko u roku od 5 dana ne odgovore na dopis ili telefonski poziv, nagradu neće moći realizirati. Dobitnik o svome trošku dolazi na mjesto snimanja u terminu koje odredi produkcija serije.

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE