Oglasi
NaslovnicaBesplatne nagradne igreOsvoji ulogu u seriji Larin izbor

Osvoji ulogu u seriji Larin izbor

Oglasi
Oglasi

nagradni-natjecaj-u-seriji-larin-izborNatječaj „Osvoji ulogu u seriji Larin izbor“ raspisuju Konzum d.d. Zagreb u suradnji sa 24sata.

Nagradni natječaj, u kojem se traži najkreativniji kratki video materijal, u kojem osoba koja se prijavljuje na natječaj glumi svoj omiljeni lik iz serije „Larin izbor“ traje od 9.3.2012.godine do 17.3.2012.godine.

Fond nagrada sastoji se od:
Epizodna uloga – statist sa govornim zadatkom*

Oglasi

Svi prijavljeni radovi ulaze u izbor komisije sastavljene od predstavnika Organizatora koja će izabrati do 30 najorginalnijih video materijala koje će pod prijavljenim imenom i prezimenom autora objaviti na Youtube kanalu tvrtke Konzum (http://www.youtube.com/konzumdd). Video materijal koji do 17.3.2012. do 10h prikupi najviše pregleda osvaja nagradu.

Pobjednik natječaja osvaja priliku sudjelovati u jednoj epizodi serije Larin izbor, a u kojoj će se pojaviti kao statist sa kratkom govornom ulogom. Svaki sudionik u natječaju prihvaća da će se prilagoditi dobivenoj ulozi i terminu snimanja koje odredi produkcija serije, a koje će se realizirati u periodu između 19.03. i 30.03.2012.

Oglasi

Pravo prijave za sudjelovanje u ovom nagradnom natječaju imaju sve punoljetne fizičke osobe iz Hrvatske i/ili inozemstva, osim radnika Organizatora kao i članova njihovih užih obitelji (roditelji, supružnik, djeca, sestre i braća).

Uz prijavljen video uradak treba priložiti i osobne podatke (ime, prezime, adresa, broj telefona) prijavitelja.

Prijavljeni video materijal mora zadovoljiti slijedeće kriterije:
– Osoba koja se prijavljuje mora biti punoljetna
– Osoba koja se prijavljuje mora glumiti u video materijalu te mora – imati sva prava na prijavljeni video sadržaj i stvari koje se pojavljuju u njemu
– Mora biti maksimalnog trajanja do 20 sekundi i veličine do 10MB
– Mora biti kreativan/originalan/zanimljiv
– Ne smije biti vulgaran ili vrijeđati/omalovažavati likove iz serije ili treće osobe, na bilo koji način

Oglasi

Autor pobjedničkog rada bit će obaviješten o dobitku nagrade putem telefona ili preporučene pošte u roku od 2 dana od dana izbora najboljeg vizuala printa oglasa. Prilikom preuzimanja nagrade, pobjednik natječaja će potpisati izjavu o preuzimanju nagrade i oslobađanju od odgovornosti. Ukoliko u roku od 5 dana ne odgovore na dopis ili telefonski poziv, nagradu neće moći realizirati. Dobitnik o svome trošku dolazi na mjesto snimanja u terminu koje odredi produkcija serije.OSTALE NOVE NAGRADNE IGRE POGLEDAJ ISPOD OGLASAOSTALE NOVE NAGRADNE IGRE POGLEDAJ ISPOD OGLASA

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Oglasi