NaslovnicaKategorije nagradnih igaraKozmetika i zdravljeOsvojite sedmodnevno putovanje na Capri za dvoje!

Osvojite sedmodnevno putovanje na Capri za dvoje!

capriNagradna igra održava se u svim maloprodajnim objektima društva:”Iris” i ‘Douglas” u razdoblju od 19.03. do 20.04.2012.

Kupci proizvoda Bvlgari i Collistar za kupljeni proizvod dobivaju na blagajni kupon za nagradnu igru. Na kupon je potrebno upisati slijedeće podatke: ime i prezime, adresu, telefon , e mail adresu i br. računa. Ispunjeni kupon treba ubaciti u za to predviđenu kutiju na blagajni parfumerija: ”Iris” i „Douglas“. Svaki sudionik na adresu priređivača može poslati neograničen broj ispunjenih kupona, ovisno o kupnji.

Fond nagrada sastoji se od:

1. 1 X NAGRADNO PUTOVANJE NA »CAPRI« ZA DVIJE OSOBE U TRAJANJU OD 7 DANA U VRIJEDNOSTI 16.000 kn

2. 10 X BVLGARI MIRISNI SET

3. 10 X COLLISTAR MAKE-UP SET

Nagradno putovanje uključuje: dvije povratne karte u ekonomskoj klasi, sve zrakoplovne takse i pristrojbe, povratni transfer od napuljske zračne luke do trajektnog pristaništa, dvije povratne karte Napoli-Capri, sedam noćenja s doručkom u dvokrevetnoj sobi.

Javno izvlačenje nagrada održat će se u sjedištu priređivača na adresi, Zavrtnica 17, dana 30.04.2012. godine s početkom u 12 sati.

nagradna-igra-collistar-iris-douglasImena dobitnika biti će objavljena na web stranici: www.everet-group.com/cr/ u roku od (10) deset dana od dana izvlačenja. Dobitnici nagrada biti će pismeno ili usmeno obaviješteni o dobivenoj nagradi.

Detalje nagradne igre možete pronaći ovdje
http://www.everet-group.com/cr/Collistar/Novosti_1/Collistar-Osvojite-sedmodnevno-putovanje-na-Capri-za-dvoje/

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE