Osvojite sedmodnevno putovanje na Capri za dvoje!

NaslovnicaKategorije nagradnih igaraKozmetika i zdravljeOsvojite sedmodnevno putovanje na Capri za dvoje!
Oglasi

capriNagradna igra održava se u svim maloprodajnim objektima društva:”Iris” i ‘Douglas” u razdoblju od 19.03. do 20.04.2012.

Kupci proizvoda Bvlgari i Collistar za kupljeni proizvod dobivaju na blagajni kupon za nagradnu igru. Na kupon je potrebno upisati slijedeće podatke: ime i prezime, adresu, telefon , e mail adresu i br. računa. Ispunjeni kupon treba ubaciti u za to predviđenu kutiju na blagajni parfumerija: ”Iris” i „Douglas“. Svaki sudionik na adresu priređivača može poslati neograničen broj ispunjenih kupona, ovisno o kupnji.

Fond nagrada sastoji se od:

Oglasi

1. 1 X NAGRADNO PUTOVANJE NA »CAPRI« ZA DVIJE OSOBE U TRAJANJU OD 7 DANA U VRIJEDNOSTI 16.000 kn

2. 10 X BVLGARI MIRISNI SET

3. 10 X COLLISTAR MAKE-UP SET

Nagradno putovanje uključuje: dvije povratne karte u ekonomskoj klasi, sve zrakoplovne takse i pristrojbe, povratni transfer od napuljske zračne luke do trajektnog pristaništa, dvije povratne karte Napoli-Capri, sedam noćenja s doručkom u dvokrevetnoj sobi.

Javno izvlačenje nagrada održat će se u sjedištu priređivača na adresi, Zavrtnica 17, dana 30.04.2012. godine s početkom u 12 sati.

nagradna-igra-collistar-iris-douglasImena dobitnika biti će objavljena na web stranici: www.everet-group.com/cr/ u roku od (10) deset dana od dana izvlačenja. Dobitnici nagrada biti će pismeno ili usmeno obaviješteni o dobivenoj nagradi.

Detalje nagradne igre možete pronaći ovdje
http://www.everet-group.com/cr/Collistar/Novosti_1/Collistar-Osvojite-sedmodnevno-putovanje-na-Capri-za-dvoje/

Oglasi

Najnovije nagradne igre

Na popisu iznad se nalazi samo dio aktivnih nagradnih igara

Za sve najnovije nagradne igre kliknite OVDJE

Oglasi
   

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Izdvojene nagradne igre

Oglasi