Oglasi
NaslovnicaKategorije nagradnih igaraBanke i osiguranjaOTP banka i Mastercard te vode u Istanbul na finale Lige prvaka!

OTP banka i Mastercard te vode u Istanbul na finale Lige prvaka!

Oglasi
Oglasi

Trajanje:

Nagradna igra OTP banke traje od 01.03.2023. do 12.04.2023.

Nagrade:

  • Glavna nagrada:
    • 1 x Putovanje u Istanbul na finale Lige prvaka za dvije osobe vrijednosti 8.500,00 EUR (64.043,25 HRK) s PDV-om Paket uključuje: 2 ulaznice za finale Lige prvaka, transfer od/do stadiona i do/od hotela, boravak od 3 dana i 2 noći u hotelu u jednoj sobi za 2 gosta (doručak uključen), 2 povratne avionske karte za Istanbul s uključenom ručnom prtljagom te transfer od/do aerodroma i do/od hotela i 250,00 EUR (1.883,63 HRK) na nagradnoj Mastercard prepaid kartici OTP banke d.d.
  • Ostale nagrade:
    • 100 x 100 EUR (753,45 HRK) na nagradnoj Mastercard prepaid kartici OTP banke d.d.

Pravo sudjelovanja u nagradnoj igri

U nagradnoj igri imaju pravo sudjelovati sve punoljetne fizičke osobe, državljani Republike Hrvatske, koji koriste sljedeće kartice OTP banke d.d. za fizičke osobe: Mastercard debitna, Mastercard Standard charge, Mastercard Standard kreditna i Mastercard prepaid kartica.

U Nagradnoj igri mogu sudjelovati svi osnovni i dodatni korisnici, te vlasnici računa i opunomoćenici koji koriste navedene kartice OTP banke d.d. (dalje u tekstu: Sudionici).

Oglasi

U nagradnoj igri nemaju pravo sudjelovati zaposlenici Mastercard-a i OTP banke d.d., kao i članovi njihovih užih obitelji (roditelji, supružnik, djeca, sestre i braća) te korisnici dodatnih kartica po računu zaposlenika Mastercard-a i OTP banke d.d.

Kako sudjelovati?

  1. U periodu od šest tjedana, odnosno od 01.03.2023. do 12.04.2023., ostvarite kupovinu u ukupnom iznosu od 600,00 ili više eura putem Mastercard kartica OTP banke d.d. na bilo kojem prodajnom mjestu u Republici Hrvatskoj ili u inozemstvu ili putem Interneta
  2. Prijavite se za sudjelovanje na web stranici www.otpbanka.hr
  3. U obrascu popunjavaju sljedeće podatke: ime i prezime, datum rođenja, OIB, ulica i kućni broj, grad, broj mobitela/telefona, e-mail adresa, te obavezno davanje privole za sudjelovanje u nagradnoj igri.

Napomena:

Iznosi kupovina različitim Mastercard karticama OTP banke d.d. se zbrajaju, neovisno je li kupovinu izvršio vlasnik računa ili opunomoćenik odnosno dodatni korisnik. U Nagradnoj igri moguće je sudjelovati jednom.

Oglasi

Izvlačenje dobitnika

Javno izvlačenje dobitnika održat će se u prostorijama Priređivača, na adresi Domovinskog rata 3, 23000 Zadar, 25.04.2023.

Objava dobitnika

Imena dobitnika bit će objavljena na web stranici www.otpbanka.hr/nagradna-igra u roku od osam (8) dana od dana izvlačenja.

Preuzimanje nagrada

Dobitnik prve nagrade biti će o dobitku i načinu preuzimanja nagrade obaviješten telefonski i pismeno u roku od osam (8) dana od dana izvlačenja kako bi se ugovorili detalji preuzimanja nagrade i prikupili potrebni podaci za izdavanje nagrade.

Oglasi

Dobitnici ostalih nagrada biti će o dobitku i načinu preuzimanja nagrade obaviješteni pismenim putem u roku od osam (8) dana od dana izvlačenja te će im nagrada u vrijednosti od 100,00 EUR (753,45 HRK) biti uplaćena na nagradnu Mastercard prepaid karticu OTP banke d.d.

Dobitniku prve nagrade iznos od 250,00 EUR (1.883,63 HRK) biti će uplaćen na nagradnu Mastercard prepaid karticu OTP banke d.d.

Nagrade se mogu preuzeti u dogovoru s Priređivačem, a najkasnije u roku od 30 dana od dana primitka pisane obavijesti.

Ako dobitnik ne preuzme nagradu u gore navedenom roku, Priređivač će ga dodatno pisanim putem obavijestiti o dobitku u roku od osam (8) dana od isteka navedenog roka i ostaviti mu naknadni rok za preuzimanje nagrade koji ne smije biti kraći od 8 niti duži od 15dana od dana primitka obavijesti.

Prijava i pravila

Za prijavu putem web stranice posjetite otpbanka.hr

Za detaljna pravila kliknite OVDJEOSTALE NOVE NAGRADNE IGRE POGLEDAJ ISPOD OGLASAOSTALE NOVE NAGRADNE IGRE POGLEDAJ ISPOD OGLASA

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Oglasi0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje ili pitanje. Nije potrebna registracija. Samo kliknite +x