Oglasi

Overseas Medo Express

Oglasi

overseas.hr nagradna igra medvjedicImate plišanog medvjedića? Jeste li imali plišanog medu u djetinjstvu? Ako je vaš odgovor “Da!”, pošaljite nam njegovu fotku i napišite što ste sve s njime proživjeli.

Nagradni foto natječaj traje do 7.9.2012 do 12:00 sati kada će na Facebook stranici biti objavljeno ime dobitnika nagrade.

Fotografija može biti nova (ako još uvijek imate svog medvjedića) ili stara fotografija (iz djetinjstva). Kreativnost, domišljatost i estetska vrijednost fotografije će nam biti u prvom planu kod ocjenjivanja radova uz opise medvjedića. Fotografiju na kojoj se nalazite i vi uz medvjedića ćemo više vrednovati od onih bez ljudi na fotki. Što napisati o medvjediću? Napišite bilo što. Sve što smatrate da je važno znati o vašem medvjediću je dobrodošlo u natječaju. Ukoliko vam je medo pomogao u teškom trenucima ili ste vi pomogli njemu, ukoliko vas je pratio u školu, vrtić, s vama proživljavao lijepe ili teške trenutke ili ste uz medvjedića svaku noć usnuli – to nam recite. Ne morate pisati dugačke tekstove, bitno je da su iskreni i kreativni. Priča i fotografija može biti isključivo o vama, vašem djetetu, bratu ili sestri. Medvjedići i njihove priče rođaka ili prijatelja nas također zanimaju – preporučite im da se i oni prijave na nagradnu igru.

Oglasi
Oglasi

Fotografiju bez opisa i opis medvjedića bez fotografije neće se uvažavati prilikom ocjenjivanja.

Osvojiti možete
VIVAX IMAGO LED TV-32LE30

Za sudjelovanje posjetite Overseas Facebook stranicuOSTALE NOVE NAGRADNE IGRE POGLEDAJ ISPOD OGLASAOSTALE NOVE NAGRADNE IGRE POGLEDAJ ISPOD OGLASA

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Oglasi