Overseas Medo Express

overseas.hr nagradna igra medvjedicImate plišanog medvjedića? Jeste li imali plišanog medu u djetinjstvu? Ako je vaš odgovor “Da!”, pošaljite nam njegovu fotku i napišite što ste sve s njime proživjeli.

Nagradni foto natječaj traje do 7.9.2012 do 12:00 sati kada će na Facebook stranici biti objavljeno ime dobitnika nagrade.

Fotografija može biti nova (ako još uvijek imate svog medvjedića) ili stara fotografija (iz djetinjstva). Kreativnost, domišljatost i estetska vrijednost fotografije će nam biti u prvom planu kod ocjenjivanja radova uz opise medvjedića. Fotografiju na kojoj se nalazite i vi uz medvjedića ćemo više vrednovati od onih bez ljudi na fotki. Što napisati o medvjediću? Napišite bilo što. Sve što smatrate da je važno znati o vašem medvjediću je dobrodošlo u natječaju. Ukoliko vam je medo pomogao u teškom trenucima ili ste vi pomogli njemu, ukoliko vas je pratio u školu, vrtić, s vama proživljavao lijepe ili teške trenutke ili ste uz medvjedića svaku noć usnuli – to nam recite. Ne morate pisati dugačke tekstove, bitno je da su iskreni i kreativni. Priča i fotografija može biti isključivo o vama, vašem djetetu, bratu ili sestri. Medvjedići i njihove priče rođaka ili prijatelja nas također zanimaju – preporučite im da se i oni prijave na nagradnu igru.

Fotografiju bez opisa i opis medvjedića bez fotografije neće se uvažavati prilikom ocjenjivanja.

Osvojiti možete
VIVAX IMAGO LED TV-32LE30

Za sudjelovanje posjetite Overseas Facebook stranicu

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE