NaslovnicaBesplatne nagradne igrePoŽuji na tribine – Nabrundavanje 2012

PoŽuji na tribine – Nabrundavanje 2012

nabrudavanje-ozujsko-24sata-natjecaj-karte-ulaznice-za-poljskuNagradni natječaj traje od 2. 4. 2012. godine do 8. 6. 2012. godine

GLAVNA NAGRADA:
2 pobjednička tima Žuja vodi u Poljsku

 

S obzirom da slika govori tisuću riječi ovdje su dva videa u kojima Robert Knjaz i Oliver Mlakar objašnjavaju što je Nabrundavanje. Ispod su detalji natječaja:

Robert Knjaz

 

Oliver Mlakar

 

Natječaj se sastoji od tri kruga natjecanja.

1. krug
Timovi se prijavljuju na internetskoj stranici portala www.24sata.hr/nabrundavanje2012, gdje su dužni ispuniti sve zadane parametre i ispuniti zadatke.

Snimka ne smije biti duža od dvije minute, niti “teža” od 500Mb i ne smije biti vulgarna ni uvredljiva. Važno nam je da snimite i reakcije ljudi na vaše izvršavanje zadataka, a ne samo vas kako to radite. Pravila lijepog ponašanja nalažu da se ispričate svakome koga ste možda uvrijedili. Video jednostavno uploadajte na stranici 24sata.hr/nabrundavanje2012.

Svaki odobreni video u startu dobiva 100 bodova (“Bonus Žuja zadaci” 150 bodova). Čitatelji glasuju principom jedan glas – jedan bod. Svi koji žele glasati moraju biti ulogirani da bi se izbjeglo varanje. Zbroj svih bodova tijekom četiri tjedna vode 10 ekipa u polufinale gdje će se boriti za glavnu nagradu.

2. krug
U drugi krug natjecanja prolazi 10 timova s najvećim brojem bodova.

3. krug
U treći krug natjecanja ulazi 5 timova koji su prošli 2. krug natjecanja. U 3. krugu natjecanja također postoje dvije vrste zadataka, timski i pojedinačni.

Pravo prijave i sudjelovanja u ovom nagradnom natječaju imaju sve punoljetne i poslovno sposobne osobe, a koje traženim podacima u cijelosti ispune upitnik, koji će je objavljen na stranici www.24sata.hr/nabrundavanje2012

Upute možete pronaći na stranici http://www.24sata.hr/nabrundavanje2012/upute

Proglašenje pobjednika bit će tijekom obavljanja posljednjeg zadatka na snimanju, a bit će objavljeni 8. 6. 2012. na portalu 24sata.hr.

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE