Za obavijesti o najnovijim nagradnim igrama pratite nas putem
Facebooka ili Instagrama

Nagradna igra Ožujskog u NTL trgovinama traje od 04.11.2019. do dana 08.12.2019. u 23:59 h

Nagrade su:
8 x poklon bon za putovanje po izboru u vrijednosti 3.000 kn
48 x NTL potrošački bon u iznosu 500 kn
Potrošačkim bonovima moguće je kupovati robu u prodajnim mjestima one članice u kojima je nagradna kupnja i ostvarena. Primjer: ako je dobitnik iz baze NTLBAKMAZ svoj dobitak moći će realizirati u prodajnim mjestima BAKMAZ. Potrošački bon može se iskoristiti u roku mjesec dana od izdavanja.

Nagradna igra se priređuje na području Republike Hrvatske u maloprodajnim objektima društva Narodni trgovački lanac d.o.o. i članova grupe NTL, a to su društva :
Bakmaz d.o.o. , Zadar, Marijane Radev 14
Boso d.o.o. , Vinkovci , Hansa Dietricha Genschera 22/b
Gavranović d.o.o. ,Zagreb , Majstorska 9
Studenac d.o.o. , Omiš , Četvrt Ribnjak 17
Metss d.o.o. , Čakovec , Žrtava Fašizma 2/a
Trgostil d.o.o. , Donja Stubica , Toplička cesta 16
Trgovina Krk d.o.o. , Malinska , Dubašljanska 80

Kako sudjelovati?
Kupovinom bilo kojeg proizvoda Ožujskog piva ili iz obitelji Ožujskog piva navedenih u pravilima, na bilo kojem prodajnom mjestu članica društva NTL navedenih u pravilima, kupac stječe pravo sudjelovanja u nagradnoj igri.,

Kupac može sudjelovati u nagradnoj igri na dva načina, ali uvijek s novim brojem računa:
1. putem SMS-a prijavom na SMS broj 60478
ili
2. prijavom preko web stranice: www.nagradne.ozujsko.com

Kupci svake članice društva NTL predstavljaju zasebnu grupu prijava za obje nagrade. Iz svake pojedine baze prijavljenih putem SMSa i weba izvlačit će se po 1 (jedan) dobitnik prve nagrade koja predstavlja „Poklon bon za putovanje po izboru u vrijednosti 3.000 kn“ i po 6  dobitnika druge nagrade koja predstavlja „NTL potrošački bon u vrijednosti 500 kn“.

Za svaku kupnju navedenih proizvoda/pakiranja, kupac šalje tekstualnu SMS poruku sadržaja: NTL“ naziv člana grupe“, broj računa, ime, prezime, adresa i grad kupca na broj 60478. Cijena jedne SMS poruke iznosi 2,40 kn (PDV uključen).
Ukoliko se prijavi putem weba, potrebno je upisati sljedeće podatke: NTL „naziv člana grupe“, broj računa, ime i prezime, adresa, grad i broj telefona/ mobitela. Prijava podataka je putem web stranice nagradne.ozujsko.com.
Primjer:
Ukoliko je kupac kupio proizvod naveden u članku 5.ovih pravila, u Bakmazu u SMS poruku upisati će NTLBAKMAZ , broj računa, ime i prezime, adresu i grad.
Iz baze prijava pristigle putem SMSa i web-a, a koje počinju s NTLBAKMAZ izvlačiti će se po jedan (1) dobitnik prve nagrade i po šest (6) dobitnika druge nagrade.
Ključne riječi mogu biti: NTLNTL, NTLBAKMAZ, NTLBOSO, NTLGAVRANOVIC, NTLSTUDENAC, NTLMETSS, NTLTRGOSTIL i NTLTRGOVINAKRK.

Duljina SMS poruke ograničena je na 160, odnosno 70 znakova u slučaju korištenja posebnih znakova kao što su hrvatska slova (npr. č, ć, ž, đ). Poruka čija duljina prelazi navedena ograničenja, prelazi u drugu poruku te će kao takva i biti naplaćena od strane mobilnog operatera. Zbog navedenoga, preporuka je ne koristiti posebne znakove u tekstu SMS poruke.

Svaki pojedini broj računa može se poslati/prijaviti samo jednom. Ako isti broj računa bude ponovno poslan s istog ili nekog drugog broja telefona i/ili ukoliko bude prijavljen više od jednog puta putem weba, ta će prijava biti proglašena nevažećom te će u tom slučaju kupac će primiti poruku sadržaja:
„Postovani, ovaj broj racuna je vec jednom iskoristen za sudjelovanje u nagradnoj igri i ne moze se koristiti vise puta. Molimo probajte s drugim brojem.“ te ista neće biti naplaćena kupcu.

Izvlačenje dobitnika nagrada održavati će se 09. prosinca 2019. godine u 10:30 sati u prostorijama Priređivača, Zagrebačka pivovara d.o.o., na lokaciji Ilica 224, Zagreb iz baze svih poslanih SMS poruka pristiglih tijekom jednog trajanja nagradne igre i prijava putem weba na stranici nagradne.ozujsko.com, metodom slučajnog odabira. Izvlačenje nagrada će biti obavljeno uz prisustvo tročlane komisije imenovane od strane Priređivača.

Rezultati izvlačenja, odnosno dobitnici svih podijeljenih nagrada biti će objavljeni na web stranici nagradne.ozujsko.com najkasnije osam dana po završetku nagradne igre. Priređivač će obavijestiti dobitnike o dobivenoj nagradi u roku od osam dana od dana izvlačenja dobitnika nagrada telefonskim putem, e-mailom ili poštom. Prilikom preuzimanja nagrada dobitnik je obvezan dati na uvid dokaz identiteta koji odgovara podacima navedenim u SMS poruci ili web prijavi, te original računa navedenog u SMS poruci, web prijavi. Za detaljna pravila nagradne igre Ožujskog u Word formatu kliknite OVDJENajnovije nagradne igre

Oglasi