NaslovnicaIzdvojenoOžujsko nagradna igra 2021 Konzum: Žuja jedna, godišnje kupovine vrijedna!

Ožujsko nagradna igra 2021 Konzum: Žuja jedna, godišnje kupovine vrijedna!

  • Trajanje:

Nagradna igra Ožujskog u Konzumu traje od 10. prosinca 2021. godine i traje do 23:59 h dana 31. siječnja 2022. godine.

Nagrade:

  • 25 x 12.000 kn na poklon kartici Konzuma

Kartica se može koristiti za plaćanje trgovačke robe na svim maloprodajnim mjestima Konzuma osim za plaćanje putem interneta, plaćanje računa za režije, plaćenje goriva, plaćanje lutrije, plaćanje telefonskih bonova, plaćanje cigareta i plaćanje kompozitnih plinskih boca. Za plaćenje poklon karticom nije moguće izdati R-1 račun. Iznos na Poklon kartici moguće je višekratno koristiti do potpunog iskorištenja iznosa na kartici te ga nije moguće zamijeniti za novac. Kartica se može iskoristiti u periodu godine dana od izdavanja Konzum poklon
kartice.

Pravo sudjelovanja

Pravo sudjelovanja u nagradnoj igri imaju svi punoljetni državljani RH osim zaposlenika Zagrebačke pivovare d.o.o., zaposlenika KONZUM plus d.o.o / Konzum.hr /web prodavaonica, zaposlenika tvrtki koje sudjeluju u organizaciji ove nagradne igre te članova njihovih užih obitelji.

Proizvodi/pakiranja koja sudjeluju u nagradnoj igri su:

Kako sudjelovati u nagadnoj igri Ožujskog?

Kupovinom proizvoda Ožujskog piva ili iz obitelji Ožujsko navedenih pravilima, na bilo kojem prodajnom mjestu Konzum plus d.o.o./ Konzum.hr, kupac stječe pravo sudjelovanja u nagradnoj igri.

Prijavu za sudjelovanje u nagradnoj igri se može napraviti na jedan od na dva načina ali uvijek s novim brojem računa, putem SMS- i prijavom preko web stranice.

  1. Prijava SMS porukom slanjem tekstualne SMS poruku sadržaja:
    KONZUM, broj računa, ime, prezime, adresa i grad kupca na broj 60478. Cijena jedne SMS poruke iznosi 2,40 kn (PDV uključen).

ili

  1. Prijavom putem web stranice nagradne.ozujsko.com

Duljina SMS poruke ograničena je na 160, odnosno 70 znakova u slučaju korištenja posebnih znakova kao što su hrvatska slova (npr. č, ć, ž, đ). Poruka čija duljina prelazi navedena ograničenja, prelazi u drugu poruku te će kao takva i biti naplaćena od strane mobilnog operatera. Zbog navedenoga, preporuka je ne koristiti posebne znakove u tekstu SMS poruke.

U slučaju slanja SMS poruke sudionik prima besplatnu povratnu poruku u kojoj se navodi da li je prijava uspješno zaprimljena ili postoji problem s podacima s kojima je prijava napravljena.

U slučaju prijave putem web stranice također se prima poruka u kojoj je navedni ukoliko postoji problem s prijavljenim računom.

Izvlačenje dobitnika

Izvlačenje dobitnika nagrada održavati će se 01.02.2022. godine u 11:00 sati u
prostorijama priređivača, Zagrebačka pivovara d.o.o., na lokaciji Ilica 224, Zagreb, uz prisustvo predstavnika priređivača.

Izvlčanje će se napraviti iz baze svih poslanih SMS poruka pristiglih tijekom jednog trajanja nagradne igre i prijava putem weba na stranici nagradne.ozujsko.com , metodom slučajnog odabira.

Objava dobitnika

Dobitnici nagradne igre Ožujskog u Konzumu biti će objavljeni na web stranici nagradne.ozujsko.com najkasnije 8 dana po završetku nagradne igre.

Isporuka i preuzimanje nagrada

Priređivač će obavijestiti dobitnike o osvojenoj nagradi u roku od 8 dana od dana
izvlačenja dobitnika nagrada telefonskim putem, e-mailom ili poštom.

Dobitnici će nagrade preuzeti osobno ili u dogovoru sa Zagrebačkom pivovarom.

Prilikom preuzimanja nagrada dobitnik je obvezan dati na uvid dokaz identiteta koji odgovara podacima navedenim u SMS poruci ili web prijavi, te original računa navedenog u SMS poruci ili web prijavi.


Pri preuzimanju nagrada, dobitnici će potpisati posebne potvrde o primitku nagrada čime prestaju sve daljnje obveze Zagrebačke pivovare d.o.o. ili ostalih tvrtki koje sudjeluju u organizaciji nagradne igre prema njima.

Pravila i prijava

Nagradna igra Ožujskog traje do 31.01.2022, a za detaljna pravila i prijavu putem web stranice kliknite OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE