Oglasi
NaslovnicaKategorije nagradnih igaraPivo i sokoviOžujsko: Tko vatreno navija ledeni hram dobija!

Ožujsko: Tko vatreno navija ledeni hram dobija!

Oglasi

metro-getro-ozujsko-nagradna-igraKupi Žuju u bilo kojem pakiranju od 16. travnja do 27.svibnja u trgovini Mercator i Getro te osvoji SMEG ledeni hram i druge vrijedne nagrade.

Za svaku kupnju navedenih proizvoda/pakiranja, kupac ispunjava kupon koji dobije uz račun s traženim podacima (ime, prezime, adresu, broj telefona ili mobitela, broj računa) i ispunjeni kupon ostavlja na prodajnom mjestu, odnosno ubacuje ga u za to predviđenu kutiju.  Kutije za nagradno izvlačenje se nalaze na blagajni ili info pultu. Dobitnici nagrade se izvlače iz svih kopija računa ostavljenih na prodajnim mjestima. Kako bi sudjelovanje u nagradnoj igri bilo valjano, kupac je dužan sačuvati original račun/e do nagradnog izvlačenja kao potvrdu kupnje Ožujskog piva.

Fond nagrada sastoji se od sljedećih nagrada:
a) Nagrada SMEG hladnjak – ukupno 5 (pet) nagrada.
b) Nagrada Ožujsko limenka 0,5L, karton – ukupno 100 (sto) nagrada
c) Nagrada Ožujsko lopta – ukupno 200 (dvjesto) nagrada

Oglasi
Oglasi

Izvlačenje dobitnika održat će se 1. lipnja
Priređivač će u pisanom obliku obavijestiti dobitnika o dobivenoj nagradi u roku od osam dana od dana izvlačenja dobitnika nagrada.

Pronađi SMEG u Mercator prodajnim mjestima: Zagreb, Čakovec, Osijek, Pula i Split!

Više o nagradnoj igri na ovoj straniciOSTALE NOVE NAGRADNE IGRE POGLEDAJ ISPOD OGLASAOSTALE NOVE NAGRADNE IGRE POGLEDAJ ISPOD OGLASA

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Oglasi