Oglasi
NaslovnicaKategorije nagradnih igaraKozmetika i zdravljeRazmazite se s Palmolive i Termama Tuhelj

Razmazite se s Palmolive i Termama Tuhelj

Oglasi
Oglasi

palmolive_terme_tuhelj-nagradna-igra-2011Nagradna igra se održava na svim maloprodajnim mjestima trgovačkog lanca DM – Drogerie Markt d.o.o. u razdoblju od 15.11.2011. do 15.01.2012.

Pravo sudjelovanja imaju sve fizičke osobe s prebivalištem u Republici Hrvatskoj, koje za vrijeme trajanja nagradne igre na maloprodajnom mjestu trgovačkog lanca DM – Drogerie Markt d.o.o. kupe Palmolive poklon paket i pošalju SMS poruku na broj 60045 s podacima:

kod (koji se nalazi u poklon paketu), ime, prezime, adresa, mjesto, poštanski broj

Oglasi

Cijena SMS poruke je 2,40 kn, PDV uključen.

Poklon paketi s kojima je moguće ostvariti sudjelovanje su bazna, experiental i muška linija, te na pakiranju imaju informaciju o nagradnoj igri. Jedinstveni kod iz poklon paketa potrebno je čuvati do kraja nagradne igre i objave dobitnika, zbog preuzimanja nagrada.

Oglasi

Jedna osoba može poslati neograničeni broj prijava sa različitim kodovima, ali može osvojiti samo jednu nagradu za koju je izvučena prvi put. Jedinstveni kod iz pakiranja moguće je poslati samo jednom. Ako isti kod bude ponovno poslan (sa istog ili drugog broja mobilnog telefona) ta će prijava biti proglašena nevažećom.

Fond nagrada sastoji se od:
5 x Antistress vikend paket (Terme Tuhelj)
100 x Poklon paket proizvoda Palmolive

Izvlačenje dobitnika održat će se 23.01.2011. u sjedištu Priređivača.

Oglasi

Dobitnici će o dobitku biti obaviješteni u roku od osam (8) dana od izvlačenja. Dobitnici moraju preuzeti nagradu u roku od trideset (30) dana od dana primitka obavijesti o dobivenoj nagradi, uz predočenje identifikacijske isprave.OSTALE NOVE NAGRADNE IGRE POGLEDAJ ISPOD OGLASAOSTALE NOVE NAGRADNE IGRE POGLEDAJ ISPOD OGLASA

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Oglasi