Za obavijesti o najnovijim nagradnim igrama pratite nas putem
Facebooka ili Instagrama

Nagradna igra održava se u razdoblju od 05.08.2020 do 06.09.2020. na svim BIPA prodajnim mjestima na području Republike Hrvatske.

Nagradni fond sastoji se od sljedećih nagrada:
1 x Apple iPhone 11 64GB Black
1 x Dron DJI Mavic Mini
1 x XIAOMI Mi električni romobil M365
10 x Palmolive Men poklon paket

Pravo na sudjelovanje u nagradnoj igri imaju sve fizičke osobe. Iz sudjelovanja u nagradnoj igri isključeni su djelatnici društva Lion Consulting d.o.o. i New Level d.o.o. koja je nadležna za prikupljanje SMS poruka, te članovi njihovih užih obitelji.

Pravo sudjelovanja u nagradnoj igri ostvaruje se kupnjom bilo koja dva Palmolive Men gela za tuširanje za vrijeme trajanja nagradne igre u bilo kojoj BIPA trgovini u Republici Hrvatskoj.

Nakon kupnje broj računa potrebno je prijaviti slanjem SMS poruke sadržaja “PALMOLIVE, broj računa, ime i prezime, adresa (ulica i kućni broj, poštanski broj i mjesto)” na broj 60221 (Primjer SMS-a: Palmolive, 12345/1230/1, Ana Horvat, Duga ulica 1, 10000 Zagreb). Cijena SMS poruke iznosi 2,40 Kn, a u cijenu je uključen PDV. Duljina SMS poruke ograničena je na 160, odnosno 70 znakova u slučaju korištenja dijakritičkih znakova (npr. č, ć, đ, š, ž). Poruka čija duljina prelazi navedena ograničenja, prelazi u drugu poruku te će kao takva biti naplaćena od strane mobilnog operatera. Zbog navedenoga, preporuka je ne koristiti posebne znakove u tekstu SMS poruke.

Dokaz o kupnji je račun koji će kupci dobiti na blagajni. Sudionici nagradne igre trebaju do kraja nagradne igre čuvati račun te na zahtjev organizatora nagradne igre isti pokazati. Nikakvi drugi predmeti neće biti prihvaćeni kao dokaz o kupnji. Jedna osoba može sudjelovati s neograničenim brojem različitih računa. Jedan broj računa može se poslati samo jedanput. U slučaju da isti broj računa bude ponovo poslan od strane iste ili od različitih osoba, pravo na sudjelovanje u nagradnoj igri imat će samo prva prijava tog broja računa.

Izvlačenje dobitnika održat će se 10.09.2020. u prostorijama tvrtke Lion Consulting d.o.o. uz prisutnost tročlane komisije, a izvršit će se računalnom aplikacijom, slučajnim odabirom iz baze poslanih SMS poruka. Rezultati izvlačenja svih nagrada bit će objavljeni nakon završetka nagradne igre na Internet stranici level.hr. Dobitnici će o dobitku biti obaviješteni pismeno ili telefonski, u roku od 8 dana nakon izvlačenja. Način preuzimanja nagrade dogovorit će se sa svakim dobitnikom pojedinačno. Prilikom preuzimanja nagrade dobitnik obavezno treba predočiti račun na kojem je naznačena kupnja proizvoda definiranih pravilima nagradne igre.

Za detaljna pravila Palmolive nagradne igre kliknite OVDJENajnovije nagradne igre

Oglasi