NaslovnicaIzdvojenoPaloma nagradna igra 2020 u Konzumu

Paloma nagradna igra 2020 u Konzumu

Paloma ngradna igra traje od 3. rujna 2020. do 7. listopada 2020. u svim trgovinama Konzuma na području Republike Hrvatske uključujući i Konzum internet trgovinu.

Nagradni fond se sastoji od sljedećih nagrada:
1 x Lesnina XXXL kupovni bon vrijednosti 30.000 kn
3 x Električni romobil Xiaomi 1S vrijednosti 3.599 kn
50 x Konzum bon vrijednosti 500 kn

U nagradnoj igri mogu sudjelovati sve fizičke osobe koje za vrijeme trajanja nagradne igre na bilo kojem Konzum prodajnom mjestu na području Republike Hrvatske naprave kupnju bilo kojeg Paloma Deluxe ili Deluxe Sensitive toaletnog papira (pakiranja od 10 ili 16 rola).

Za sudjelovanje u nagradnoj igri je potrebno nakon kupovine poslati SMS sljedećeg sadržaja: PALOMA, broj računa, ime i prezime, adresa (ulica, poštanski broj i mjesto) na broj 60221. Cijena SMS poruke je 2,40 kn, a PDV je uključen.

Originalni račun potrebno je sačuvati do kraja nagradne igre te na zahtjev priređivača predočiti prilikom podizanju nagrade. Svaki sudionik može sudjelovati u nagradnoj igri neograničen broj puta ali s različitim brojevima računa. Svaki pojedini broj računa može biti iskorišten samo jedanput. U slučaju da isti broj računa bude ponovno poslan od strane iste ili druge osobe ta će prijava biti proglašena nevažećom.

Duljina SMS poruke ograničena je na 160 znakova , odnosno 70 znakova u slučaju korištenja dijakritičkih znakova (npr. č, ć, đ, š, ž). Poruka čija duljina prelazi navedena ograničenja, prelazi u drugu poruku te će kao takva biti naplaćena od strane mobilnog operatera. Zbog navedenoga, preporuka je ne koristiti posebne znakove u tekstu SMS poruke.

Izvlačenje dobitnika glavnih nagrada održat će 8. listopada 2020. u prostorijama priređivača. Dobitnici će biti izvučeni putem računalne aplikacije, metodom slučajnog odabira uz prisustvo tročlane komisije. Jedna osoba može osvojiti samo jednu nagradu, onu za koju je izvučena prvi put.

Imena svih dobitnika nagrada bit će objavljena u roku od osam dana od izvlačenja na internet stranici www.level.hr. Dobitnici će o dobitku biti obaviješteni u roku od osam dana od izvlačenja. Dobitnici moraju preuzeti nagradu u roku od 30 dana od dana primitka obavijesti o dobivenoj nagradi, uz predočenje identifikacijske isprave.

Za detaljna pravila nagradne igre kliknite OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE