NaslovnicaKategorije nagradnih igaraDjecaPampers nagradna igra: 365 suhih dana i noći u pelenama Pampers!

Pampers nagradna igra: 365 suhih dana i noći u pelenama Pampers!

Trajanje:

Pampers nagradna igra traje od 23.11.2023. do 14.12.2023.

Nagrade:

 • 15 x godišnja zaliha pelena Pampers*

*jedna godišnja zaliha sadrži 12 mjesečnih pakiranja pelena Pampers Premium Care u veličinama prema izboru dobitnika. Dobitnici će moći odabrati između niže ponuđenih veličina pelena: Mjesečno pakiranje pelena Pampers Premium Care veličine 3: pogodno za bebu od 6 do 10 kg, mjesečno pakiranje pelena Pampers Premium Care veličine 4: pogodno za bebu od 9 do 14 kg, mjesečno pakiranje pelena Pampers Premium Care veličine 5: pogodno za bebu od 11 do 16 kg

Pravo sudjelovanja u nagradnoj igri

Sudjelovati mogu sve punoljetne fizičke osobe s adresom prebivališta u Republici Hrvatskoj. U nagradnoj igri ne mogu sudjelovati djelatnici, vlasnici i uprava priređivača, administratora i ostalih poduzeća uključenih u nagradnu igru, kao ni njihovi rođaci.

Kako sudjelovati?

Za sudjelovanje potrebno je:

 1. U jednoj kupovini na jednom računu kupiti Pampers proizvode u vrijednosti od minimalno 39,82 EUR u bilo kojem BIPA prodajnom mjestu na području RH, kupnja može biti i obavljena preko Wolt aplikacije
 2. Prijaviti se za sudjeovanje
  • Slanjem SMS poruku sljedećeg sadržaja na broj 60060: pampers, broj računa, ime i prezime, adresa i grad, datum rođenja (Npr.: pampers, 1234/123/1, Ime i prezime, Ulica 5, Zagreb, 01.02.1980.)
   Cijena slanja SMS poruke iznosi 0,32 € (2,40 kn*), PDV uključen u cijenu.
   ili
  • Prijaviti se na www.nagradne.hr i upisati ključna riječ: pampers, broj računa, ime i prezime, e-mail, adresa i kućni broj, grad, kontakt telefon i datum rođenja (Npr.: pampers, 1234/123/1, ime i prezime, [email protected], Ulica 5, Zagreb, 091/123456, 01.02.1980)

Napomena

 • Promocijska pakiranja (duo i/ili trio pack, 1+1 gratis pakiranje, poklon paketi, in&out pakiranja, mega i/ili giant box pakiranja i sl.) tretiraju se kao jedan proizvod jer su označeni jednim EAN/BAR kodom.
 • Identifikacijski dokument, na kojem moraju biti svi podaci kao i u prijavi u nagradnoj igri, i originalni račun potrebno je sačuvati do kraja nagradne igre te predočiti prije podizanja nagrade na zahtjev administratora.
 • U nagradnoj igri svaki kupac može sudjelovati neograničeni broj puta s različitim računima, ali može osvojiti samo jednu nagradu u ovoj nagradnoj igri i to onu za koju je prvo izvučen.

Izvlačenje dobitnika

Javno izvlačenje dobitnika bit će održano u službenom sjedištu Administratora (MPG d.o.o., Nova Ves 17, 10 000 Zagreb) te će se obaviti na temelju nasumičnog odabira dobitnika računalnim sustavom pod nadzorom javnog bilježnika i tročlane komisije za izvlačenje.
Svaki tjedan izvlači se 5 sretnih dobitnika:

 1. krug izvlačenja bit će održan 30.11. u 10:00 sati za sve sudionike koji su ostvarili pravo sudjelovanja između 23. i 29. 11. (uključujući i te datume)
 2. krug izvlačenja bit će održan 7.12. u 10:00 sati za sve sudionike koji su ostvarili pravo sudjelovanja između 30. 11. i 6. 12. (uključujući i te datume)
 3. krug izvlačenja bit će održan 15.12. u 10:00 sati za sve sudionike koji su ostvarili pravo sudjelovanja između 7. i 14. 12. (uključujući i te datume)

Objava dobitnika

Izvučenog će dobitnika o dobitku obavijestiti Administrator pismeno u roku od 8 dana od dana posljednjeg izvlačenja kako bi se ugovorili detalji preuzimanja nagrade i prikupili potrebni podaci za izdavanje nagrade. Dobitnik ostvaruje pravo na nagradu tek nakon što Administrator izvrši uvid u identifikacijski dokument i valjani račun, koji je izvučen, u protivnom gubi pravo na nagradu.

Preuzimanje nagrada

Nagrade će biti dostaljene u roku od 30 dana od datuma posljednjeg izvlačenja. U slučaju da se vrate u sjedište administratora, administrator će obavijestiti dobitnika u roku od 8 dana od dana kada je nagrada vraćena kako nagradu može preuzeti u roku od 10 dana od dana primitka obavijesti. Ako dobitnik ni u naknadnom roku ne podigne nagradu, gubi pravo na nju. Dobitnici nagrada nisu dužni platiti nikakve poreze na nagrade.

Pravila

Za sudjelovanje i detaljna pravila kliknite OVDJE.

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje ili pitanje. Nije potrebna registracija. Samo kliknite +x