NaslovnicaBesplatne nagradne igrePanasonic: Natjecanjem do 3D televizora

Panasonic: Natjecanjem do 3D televizora

panasonic-natjecanje-2011Natjecanje je otvoreno za osobe starije od 14 godina s prebivalištem u Republici Hrvatskoj u periodu od 14. studenog do 25 prosinca 2011. Za sudjelovanje nije potrebna nikakva naknada ili kupnja.

Kako bi sudjelovali u natjecanju, sudionici trebaju “lajkati” Facebook stranicu Panasonic Hrvatska i minimalno odigrati jednu igru. Prijavom u natjecanje, natjecatelju će biti ponuđeno 5 pitanja, a točnim odgovorima prikupljaju se bodovi. Nakon svakog točnog odgovara natjecatelju će biti dodijeljen jedan bod. Sudionici mogu pristupiti natjecanju više puta dnevno i svakim danom, bez ograničenja, sve dok traje natjecanje te na taj način prikupljati nove bodove.

Skupljanje bodova:  Natjecateljima se nakon odigrane igre dodjeljuje onoliki broj bodova koliko je dano točnih odgovora. Bodovi skupljeni tijekom cijelog trajanja natjecanja bilježit će se na sljedeći način:

I. Natjecatelj koji je skupio najviše bodova tijekom tekućeg tjedna
II. Natjecatelj koji je skupio najviše bodova od početka natjecanja

Bodovi koji se sudjelovanjem u natjecanju skupljaju na tjednoj osnovi odnose se na bodove prikupljene od ponedjeljka u 00:01 do 24:00 u nedjelju. Svakog tjedna započinje novi krug skupljanja tjednih bodova. Svakog tjedna 5 natjecatelja s najvećim brojem bodova osvaja tjednu nagradu.

Nagrade

Tjedna nagrada: tijekom svakog tjedna 5 nagrada bit će podijeljeno natjecateljima s najvećim brojem bodova za taj tjedan. Tjedne nagrade su memorijske kartice Panasonic RP-SDU16GD1K kapaciteta 16 GB. Same boje memorijskih kartica mogu varirati ovisno o dostupnosti pojedine tijekom trajanja natjecanja.

Glavna nagrada: Natjecatelj koji u periodu od 6 tjedana trajanja natjecanja skupi ukupno najveći broj bodova osvojit će glavnu nagradu, 3D TV prijemnik Panasonic VIERA TX-P42GT30E. Model TV prijemnika može varirati s obzirom na dostupnost na zalihama.

Tjedni pobjednici kao i konačni pobjednik biraju se na osnovu prikupljenih bodova. U slučaju da više natjecatelja ima jednaki broj bodova, organizator će u obzir uzeti omjer točnih odgovora u odnosu na ukupan broj otvorenih pitanja. Ovo vrijedi kako za tjedne pobjednike tako i za konačnog pobjednika.

Imena tjednih pobjednika bit će svakog ponedjeljka objavljena na Facebook stranici Panasonic Hrvatska. Istovremeno, Panasonic će kontaktirati pobjednike putem kontakt podataka navedenih od samog natjecatelja tijekom natjecanja.

Dodatne informacije i natjecanje potražite na stranici
www.facebook.com/panasonichrvatska

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE