Oglasi
NaslovnicaKategorije nagradnih igaraKozmetika i zdravljePantene nagradna igra: Zakorači u zlatno dobra njege kose uz Pantene i...

Pantene nagradna igra: Zakorači u zlatno dobra njege kose uz Pantene i Dyson Airwrap!

Oglasi
Oglasi

Trajanje:

Pantene nagradna igra traje od 15.5.2024. do 15.6.2024.

NAPOMENA! Nagradna igra počinje 15. svibnja

Nagrade:

 • 8 x set za oblikovanje kose DYSON Airwrap Complete

Mjesto održavanja

Plodine

Oglasi

Pravo sudjelovanja u nagradnoj igri

Pravo sudjelovanja imaju sve punoljetne fizičke osobe s adresom prebivališta u Republici Hrvatskoj. U nagradnoj igri ne mogu sudjelovati djelatnici, vlasnici i uprava Priređivača i ostalih poduzeća uključenih u nagradnu igru, kao ni članovi njihove uže obitelji (bračni partner, izvanbračni partner, roditelji, djeca, braća, sestre i s njima zakonski izjednačene osobe).

Kako sudjelovati?

za sudjelovanje potrebno je:

Oglasi
 1. Za vrijeme trajanja nagradne igre na bilo kojem Plodine prodajnom mjestu na području Republike Hrvatske na 1 računu kupiti bilo koja 2 Pantene proizvoda.
 2. Prijaviti broj računa na jedan od dva načina:
  • Slanjem SMS poruke na 60060: kosa, broj računa, ime i prezime, adresa i grad, datum rođenja (Npr.: kosa, 1234/123/1, Ime i prezime, Ulica 5, Zagreb, 01.02.1980., Cijena slanja SMS poruke iznosi 0,32 €, PDV uključen u cijenu.
   ili
  • Prijavom se na internetskoj stranici nagradne.hr pod igru „Zakorači u zlatno doba njege kose uz Pantene i Dyson Airwrap“ te upisati: ključna riječ: kosa, broj računa, ime i prezime, e-mail, adresa i kućni broj, grad, kontakt telefon i datum rođenja
 3. Originalni račun, kao dokaz o kupovini sačuvati do kraja nagradne igre.

Napomena

 • Promocijska pakiranja (duo i/ili trio pack, 1+1 gratis pakiranje, poklon paketi, in&out pakiranja, mega i/ili giant box pakiranja i sl.) tretiraju se kao jedan proizvod jer su označeni jednim EAN/BAR kodom.
 • U nagradnoj igri svaki kupac može sudjelovati neograničeni broj puta s različitim računima, ali može osvojiti samo jednu nagradu u ovoj nagradnoj igri i to onu za koju je prvo izvučen.
 • Po jednom računu je moguće poslati samo jednu prijavu. Svaka iduća prijava s istim brojem računa bit će nevažeća.

Izvlačenje dobitnika

Javno izvlačenje dobitnika bit će održano 19.6.2024. u 10:00h u službenom sjedištu Priređivača (MPG d.o.o., Nova Ves 17, 10 000 Zagreb) te će se obaviti na temelju nasumičnog odabira dobitnika računalnim sustavom pod nadzorom javnog bilježnika i tročlane komisije za izvlačenje.

Objava dobitnika

Izvučenog će dobitnika o dobitku obavijestiti Priređivač pismeno u roku od 8 dana od dana izvlačenja kako bi se ugovorili detalji preuzimanja nagrade i prikupili potrebni podaci za izdavanje nagrade. Dobitnik će surađivati s Priređivačem u svrhu predaje nagrada i administriranja sve potrebne dokumentacije.

Preuzimanje nagrada

Dobitnik ostvaruje pravo na nagradu nakon uvida u identifikacijski dokument i valjani račun, u protivnom gubi pravo na nagradu. Nagrade će biti dostavljene od u roku od 30 dana od izvlačenja.
U slučaju da se nagrade vrate u sjedište Priređivača, Priređivač je dužan obavijestiti dobitnika u roku 8 dana od dana kada je nagrada vraćena Priređivaču kako nagradu može preuzeti u roku od 10 dana od dana primitka obavijesti. Ako dobitnik ni u naknadnom roku ovoga članka ne podigne nagradu, gubi pravo na nagradu.

Oglasi

Pravila i prijava

Za priajvu putem web stranice posjetite nagradne.hr

Za detaljna pravila kliknite OVDJEOSTALE NOVE NAGRADNE IGRE POGLEDAJ ISPOD OGLASAOSTALE NOVE NAGRADNE IGRE POGLEDAJ ISPOD OGLASA

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Oglasi0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje ili pitanje. Nije potrebna registracija. Samo kliknite +x