Za obavijesti o najnovijim nagradnim igrama pratite nas putem
Facebooka ili Instagrama

pattex-nagradna-igra-2011Kako sudjelovati?
1. Popravite, zalijepite ili ukrasite s Pattexom.
Savjet: Nemate inspiraciju? Posjetite dio naše stranice Pronađite inspiraciju! kako bi dobili nove ideje za projekt s Pattexom.
2.Fotografirajte svoj gotov Pattex projekt.
3. Registrirajte se ovdje. http://www.pattexpower.com/hr/ac-registracija
4. Postavite fotografiju i sudjelujte u natjecanju.
5. Sakupite najviše glasova i osvojite jednu od tri GLAVNE nagrade!

Sve fotografije objavljene na www.pattexpower.com do 15.07.2011. sudjeluju u nagradnom natjecanju. Prvih 10 registriranih sudionika s odobrenim fotografijama dobiva na poklon Pattex USB memory stick.
Sudionici čije fotografije osvoje najviše glasova su dobitnici nagrada:
1.-3. mjesto po broju osvojenih glasova: kućni aparat za kavu NESCAFÉ® Dolce Gusto®
4.-10. mjesto: mobilni telefon Nokia 2330

11.-20. mjesto Pattex laserski daljinomjer

Fotografirajte svoj projekt popravljanja, lijepljenja ili ukrašavanja pomoću Pattex ljepila. Registrirajte se na www.pattexpower.com/hr i postavite fotografiju, te kratko opišite projekt i svoje iskustvo lijepljenja s Pattex proizvodima. Posjetitelji stranice www.pattexpower.com mogu glasati za najbolji Pattex projekt. Troje natjecatelja s najviše glasova osvaja atraktivni kućni aparat za kavu NESCAFÉ® Dolce Gusto®! Natjecatelji koji prema glasovima posjetitelja zauzmu od 4. do 10. mjesta osvajaju mobilni telefon Nokia 2330, a natjecatelje koji zauzmu od 11. do 20. mjesta Pattex nagrađuje laserskim daljinomjerom. Možete postaviti neograničeni broj fotografija – s veseljem ćemo pregledati sve Pattex projekte! Nemate inspiracije? Posjetite dio naše stranice Pronađi inspiraciju! kako bi dobili nove ideje za svoj projekt s Pattex proizvodima.

Kako bi Vaš projekt bio odobren i prikazan na www.pattexpower.com, potrebno je upoznati se s pravilima natjecanja, čije detalje možete pronaći niže ili nakon registracije. Glasati je moguće samo jednom dnevno za jedan projekt i svako kršenje ovog pravila bit će sankcionirano u skladu s pravilima natjecanja. Pristigli glasovi provjeravat će se redovito tijekom trajanja natjecanja. Glasovi pristigli u suprotnosti s gore navedenim pravilima bit će uklonjeni. U slučaju ponovljenog glasanja u suprotnosti s pravilima, predmetni projekt bit će isključen iz natjecanja. Imena dobitnika bit će objavljena na web stranici, te će dobitnici biti kontaktirani e-mailom ili telefonom po završetku natjecanja.

Osobe mlađe od 18 godina i osobe bez prebivališta u Republici Hrvatskoj nemaju pravo sudjelovanja u natjecanju.

Natjecanje započinje 26.04.2011. i traje do 15.07.2011.

Više na www.pattexpower.com/hr/

Najnovije nagradne igre

Oglasi