NaslovnicaKategorije nagradnih igaraBanke i osiguranjaPBZ card i American Express: Velika Božićna pustolovina od 20.12. do 22.12.2012.

PBZ card i American Express: Velika Božićna pustolovina od 20.12. do 22.12.2012.

american express 2012-bozicna-pustolovina-nagradna-igra

 

PBZ Card vas poziva vas na veliku Božićnu pustolovinu koja se održava drugu godinu za redom u Arena Centar gdje Vas očekuje odlična zabava i nagradna igra u kojoj možete osvojiti čak 25.000 kuna na American Express karticama!

Za sudjelovanje je potrebno ispuniti mapu rješavanjem jednostavnih zadataka te zajedno s računom za barem jednu kupnju, u trgovinama, kafićima ili kinu Arena Centra, u min. iznosu od 100 kuna ubaciti u za to predviđenu kutiju. Mape će se dijeliti u Arena Centru kod hostesa i na info pultu u vremenu rada trgovina.

Subota, 22. prosinca kao zadnji dan Božićne pustolovine oživit će i kroz razne radionice i u goste dolazi glavom i bradom Djed Mraz. Tako će na zapadu djeca moći jahati na konjićima, na istoku uživati u bojanju kineskih zmajeva, dok će im na glavnoj pozornici Djed Mraz čitati božićne bajke.

U nagradnoj igri možete sudjelovati i više puta zato imate razloga doći sva tri dana i sudjelovati u pustolovini.

Nagradni fond ove godine čine:
1 x 10.000 kn
5 x 1.000 kn
20 x 500 kn na American Express potrošačkoj kartici
10 x American Express ručnik.

Veliko finale uz izvlačenje sretnih dobitnika održat će se u subotu, 22. prosinca u 18 sati. Pozivamo vas da nam se pridružite i otkrijete najbolju stranu blagdana!

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE