Oglasi
NaslovnicaKategorije nagradnih igaraBanke i osiguranjaPBZ: Osvoji putovanje u daleku destinaciju uz PBZ geolokaciju

PBZ: Osvoji putovanje u daleku destinaciju uz PBZ geolokaciju

Oglasi

pbz-geo-lokacijska-nagradna-igra-2011Prijavljujte se na lokacije PBZ-a na Foursquareu, objavljujte na Facebook-u i osvojite 1000 kn tjedno na American Express kartici sa srcem i put u New York za 2 osobe!

Nagradna igra traje od 05. prosinca 2011. do 03. veljače 2012. godine.

Potrebno je registrirati se i uključiti u nagradnu igru spajanjem s Facebook i Forsquare aplikacijama.
Korisnik koji želi osvojiti nagradu treba se tijekom 7 dana checkirati 7 puta i uploadati 1 fotografiju PBZ logotipa te objavljivati aktivnosti na Facebooku.

Oglasi
Oglasi

U izvlačenju za finalnu nagradu sudjeluju svi sudionici koji su ispunili navedeni zadani cilj u najmanje 3 tjedna te stavili 3 fotografije logotipa Privredne banke Zagreb na Facebook aplikaciju.

– Checkiranja/prijave vrijede samo ako su učinjene od 8.00 do 19.00 sati, od ponedjeljka do petka.
– Nakon prvog, svaki sljedeći check in moguć je tek 3 sata nakon prošlog checkiranja.
– Nije nužno da checkiranja/prijave budu učinjene iz različitih poslovnica.
– Logotipi Privredne banke zagreb na uploadanim fotografijama mogu biti s bilo kojeg promotivnog materijala ili pročelja poslovnice (fotografiranje u poslovnicama nije dozvoljeno).

Nagradni fond:
1  x Putovanje u New York, SAD, u trajanju od 5 dana, za dvije osobe
-Putovanje u New York, u trajanju od 5 dana, za dvije osobe koje uključuje plaćene troškove dvije avionske karte ekonomske klase s taksama i troškom izdavanja, boravak na bazi 3 noćenja u hotelu 4* u 1 dvokrevetnoj sobi, prijevoz u New Yorku od zračne luke do hotela i natrag, poludnevno razgledavanje grada na redovnoj turi s lokalnim vodičem na engleskom jeziku i trošak vize.

27 x American Express kartica sa srcem i 1.000,00 kn (9 tjedana po 3 nagrade)

Izvlačenja tjednih nagrada održavat će se svaki ponedjeljak za protekli tjedan, a objavljivat će se na službenoj Facebook stranici Privredne banke Zagreb. Nakon izvlačenja tjednih nagrada svi će dobitnici biti kontaktirani od strane PBZ-a kako bi se provjerili kontakt podaci o dobitniku i preuzeo OIB dobitnika u svrhu isporuke nagrade.
Rezultat izvlačenja finalne nagrade bit će objavljen 8. veljače 2011. na službenoj Facebook stranici Privredne banke Zagreb.

Oglasi
Oglasi

Igru zaigrajte na stranici https://www.facebook.com/privrednabankazagrebOSTALE NOVE NAGRADNE IGRE POGLEDAJ ISPOD OGLASAOSTALE NOVE NAGRADNE IGRE POGLEDAJ ISPOD OGLASA

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Oglasi