PBZ Mastercard nagradna igra

PBZ Mastercard nagradna igra pod nazivom „Osvojite vrijedne nagrade uz PBZ Mastercard® karticu!“ traje od 14. prosinca 2018. do 31. siječnja 2019. godine, a u njoj mogu sudjelovati korisnici PBZ Mastercard kartica koji ostvare kupnju u iznosu jednakom ili većem od 100 kuna, pri čemu svaka sljedeća kupnja povećava šanse za osvajanje nagrade.

Po završetku nagradne igre sretne dobitnike očekuje jedna od 10 vrijednih nagrada:
1. nagrada: putovanje u Dubrovnik za dvije osobe uz nezaboravno iskustvo “Priceless Croatia”
Nagradno putovanje u Dubrovnik za dvije osobe u vrijednosti 18.360,00 kuna (slovima: osamnaest tisuća tristo šezdeset kuna) s polaskom na putovanje isključivo na dan 23.8.2019. godine. 1. nagrada uključuje:  voucher za Priceless iskustvo za 70. Dubrovačke ljetne igre za dvije osobe koji se sastoji od:  hotelskog smještaja za dvije osobe, 3 noćenja s doručkom u hotelu 5*  vođenog obilaska zaboravljenih gradskih relikvija uz osobnog vozača  dvije VIP pozivnice za koncert svjetski poznatog umjetnika  dvije povratne zrakoplovne karte Zagreb – Dubrovnik – Zagreb s predanom prtljagom i uključenim zrakoplovnim pristojbama. Nagradno putovanje ne uključuje: prijevoz od/do zračne luke, dodatne obroke i pića, parkirno mjesto.
2. nagrada: putovanje na Brač za dvije osobe uz nezaboravno iskustvo “Priceless Croatia” i 1.000 kuna na PBZ Mastercard kartici
3. nagrada: putovanje na Pag za dvije osobe uz nezaboravno iskustvo “Priceless Croatia” i 1.000 kuna na PBZ Mastercard kartici
4. nagrada: putovanje u Istru za dvije osobe uz nezaboravno iskustvo “Priceless Croatia” i 1.000 kuna na PBZ Mastercard kartici
5. nagrada: 6.000 kuna na PBZ Mastercard kartici
6. nagrada: 5.000 kuna na PBZ Mastercard kartici
7. nagrada: 4.000 kuna na PBZ Mastercard kartici
8. nagrada: 3.000 kuna na PBZ Mastercard kartici
9. nagrada: 2.000 kuna na PBZ Mastercard kartici
10. nagrada: 1.000 kuna na PBZ Mastercard kartici

Svatko tko za vrijeme trajanja nagradne igre postane korisnikom PBZ Mastercard kartice također može sudjelovati u nagradnoj igri.

Izvlačenje dobitnika održat će se 7. veljače 2019. godine u 10:00 sati u prostorijama Priređivača na adresi Radnička cesta 42, Zagreb.

Priređivač se obvezuje organizirati izdavanje PBZ Mastercard kartica iz članka 3. ovih Pravila dobitnicima nagrada iz nagradne igre opisane u članku 1. ovih Pravila u roku od 15 (slovima: petnaest) radnih dana nakon objave njihovih imena. Za dobitnike koji kao nagradu osvoje nagradno putovanje, Priređivač se obvezuje organizirati izdavanje vouchera za nagradno putovanje i izdavanje vouchera za Priceless iskustvo u roku od 15 (slovima: petnaest) radnih dana nakon objave njihovih imena. Dobitnici koji kao nagradu osvoje nagradno putovanje, nagradu mogu prenijeti na drugu punoljetnu osobu, koja ne može biti zaposlenik Privredne banke Zagreb d.d. i Grupe PBZ ili osoba koja osobno sudjeluje u pripremi nagradne igre odnosno izvlačenju nagrada, ali uz prethodnu pisanu obavijest Priređivaču koja će sadržavati sve osobne podatke te osobe.

Priređivač će dobitnicima nagrada iz nagradne igre opisane u članku 1. ovih Pravila poslati pisanu obavijest o osvojenoj nagradi na adresu dobitnika preporučenom poštom s povratnicom u roku od 8 (slovima: osam) dana od dana izvlačenja dobitnika nagradne igre.

Detaljna pravila u PDF formatu možete pronaći OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE