Oglasi
NaslovnicaSve nagradne igre u HrvatskojPEVEX nagradna igra: Kupi na R1 i vozi Ford vrijedan!

PEVEX nagradna igra: Kupi na R1 i vozi Ford vrijedan!

Oglasi

Trajanje:

Pevex nagradna igra održava se uperiodu od 15. travnja 2024. do 13. svibnja 2024. u svim PEVEX prodajnim centrima navedenim u pravilima.

Nagrade:

  • 1 X FORD CONNECT VAN 210 LWB 100ks Trend u vrijednosti od 30.268,75 EUR s PDV-om i PPMV-om.

Pravo sudjelovanja u nagradnoj igri

Pravo sudjelovanja u nagradnoj igri imaju punoljetne fizičke osobe s prebivalištem u Republici Hrvatskoj. Pravo sudjelovanja u nagradnoj igri nemaju zaposlenici priređivača i članovi njihove uže obitelji.

Kako sudjelovati?

Za sudjelovanje potrebno je:

Oglasi
Oglasi
  1. Za vrijeme trajanja nagradne igre u prodajnim centrima PEVEX ostvariti kupovinu putem R1 računa uz ostvareni uvjet maloprodajne vrijednosti kupovine iznad 50 EUR po pojedinom računu.
  2. Prijaviti račun putem online obrasca na pevex.hr gdje je potrebno unijeti ime i prezime, adresu, kontakt telefon i broj R1 računa.

Napomena

  • Sudionik nagradne igre koji u razdoblju trajanja nagradne igre ostvari više kupovina u iznosu iznad 50 EUR može sudjelovati u nagradnoj igri za svaku ostvarenu kupnju, ali može biti samo jednom izvučen kao dobitnik nagrade.
  • Svi sudionici nagradne igre dužni su čuvati račun temeljem kojeg su prijavili sudjelovanje u nagradnoj igri do izvlačenja dobitnika, a dobitnik ga je dužan predočiti prilikom preuzimanja nagrade.
  • Priređivač je platio naknadu za priređivanje nagradne igre od 5% ukupnog nagradnog fonda u korist Hrvatskog crvenog križa.

Izvlačenje dobitnika

Izvlačenje dobitnika održat će se u sjedištu Priređivača, na adresi Savska cesta 84, 10360 Sesvete uz nazočnosti javnog bilježnika i tročlane komisije koja će nadzirati izvlačenje koje će se održati 20. svibnja 2024. Nagrada se izvlači metodom slučajnog odabira.

Objava dobitnika

Rezultati nagradne igre biti će objavljeni najkasnije 7 radnih dana od dana izvlačenja na Internet stranici www.pevex.hr. Priređivač će obavijestiti dobitnika nagrade u roku od 8 dana od dana izvlačenja dobitnika nagrade u pisanom obliku putem pošte.

Preuzimanje nagrada

Dobitnik nagrade dužan je istu preuzeti najkasnije 30 dana od primitka pisane obavijesti o dobivenoj nagradi. Ako dobitnik u tom roku ne podigne nagradu, Priređivač će ga ponovno u roku od 8 dana od isteka roka za podizanje nagrade obavijestiti o dobitku i odrediti naknadni rok od 10 dana od dana primitka ponovne obavijesti za podizanje nagrade. Ako dobitnik ne podigne nagradu ni u naknadnom roku, gubi pravo na nagradu.
Nagrada se preuzima u prodajnom centru PEVEX SESVETE, Savska cesta 84, 10360, Sesvete. Dobitnik je dužan svoj identitet, potvrditi osobnom iskaznicom.

Pravila i prijava

Za prijavu putem web stranice posjetite www.pevex.hr/kupi-na-r1-i-vozi-ford-vrijedan

Za detaljna pravila kliknite OVDJE

Oglasi
Oglasi


OSTALE NOVE NAGRADNE IGRE POGLEDAJ ISPOD OGLASAOSTALE NOVE NAGRADNE IGRE POGLEDAJ ISPOD OGLASA

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Oglasi0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje ili pitanje. Nije potrebna registracija. Samo kliknite +x