NaslovnicaDobitnici nagradne igreP&G nagradna igra 2021 uz Pantene, Head&Sholders i Herbal Essences: Godina nova,...

P&G nagradna igra 2021 uz Pantene, Head&Sholders i Herbal Essences: Godina nova, vaš odmor iz snova

Dobitnici P&G nagradne igre uz Pantene, Head&Sholders i Herbal Essences su navedeni OVDJE

P&G nagradna igra uz Pantene, Head&Sholders i Herbal Essences traje od 1. ožujka 2021 do 30. travnja 2021.godine

Nagradni fond uključuje:
4 x voucher turističke agencije Mediteran Adria d.o.o. za putovanje* na destinaciju u Hrvatskoj za 4 osobe u vrijednosti 15.000,00 kn
Vrijednost jedne nagrade: 15.000 kn, a ukupna vrijednost nagradnog fonda iznosi 60.000 kn s uključenim PDV-om)
* putovanje po izboru dobitnika treba biti iskorišteno do 31.12.2021.godine u dogovoru s turističkom agencijom ovisno o raspoloživosti termina

U nagradnoj igri mogu sudjelovati sve punoljetne fizičke osobe s adresom prebivališta u Republici Hrvatskoj koji ispunjavaju uvjete igre. U nagradnoj igri ne mogu sudjelovati djelatnici, vlasnici i uprava Priređivača, Administratora i ostalih poduzeća uključenih u nagradnu igru, kao ni njihovi rođaci.

Pravo sudjelovanja u nagradnoj igri ostvaruje se kupnjom bilo koja 2 proizvoda robnih marki Pantene, Head&Sholders ili Herbal Essences na jednom računu u jednoj kupovini, u bilo kojem prodajnom mjestu Konzuma na području Republike Hrvatske za vrijeme trajanja nagradne igre. Promocijska pakiranja (duo i/ili trio pack, 1+1 gratis pakiranje, poklon paketi, in&out pakiranja, mega i/ili giant box pakiranja i sl.) tretiraju se kao jedan proizvod jer su označeni jednim EAN/BAR kodom.

Za sudjelovanje u nagradnoj igri nakon obavljene kupovine potrebno je napraviti prijavu na jedan od sljedeća dva načina:
1. poslati SMS poruku sljedećeg sadržaja na broj 60060:
kosa, broj računa, ime i prezime, adresa i grad, datum rođenja
(Npr.: kosa, 1234/123/1, ime i prezime, Ulica 5, Zagreb, 01.02.1980.)
Cijena slanja SMS poruke iznosi 2,40 kn (PDV uključen u cijenu).
ili
2. prijaviti se na internetskoj stranici nagradne.hr pod igru „Godina nova, vaš odmor iz snova“ te upisati:
ključna riječ: kosa, broj računa, ime i prezime, e-mail, adresa i kućni broj, grad, kontakt telefon i datum rođenja
(Npr.: kosa, 1234/123/1, ime i prezime, [email protected], Ulica 5, Zagreb, 091/123456, 01.02.1980)

Identifikacijski dokument, na kojem moraju biti svi podaci kao i u prijavi u nagradnoj igri, i originalni račun, kao dokaz o kupovini, potrebno je sačuvati do kraja nagradne igre te predočiti prije podizanja nagrade na zahtjev administratora.

U nagradnoj igri svaki kupac može sudjelovati samo jednom i može osvojiti samo jednu nagradu. Jedna osoba po jednom računu može poslati samo jednu prijavu. Svaka iduća prijava s istim brojem računa ili istim imenom i prezimenom bit će nevažeća.

Javno izvlačenje dobitnika bit će održano 5. svibnja 2021. u 11:30h u službenom sjedištu Administratora (MPG d.o.o., Nova Ves 17, 10 000 Zagreb), a obaviti će se nasumičnim odabirom dobitnika računalnim sustavom pod nadzorom javnog bilježnika i tročlane komisije za izvlačenje.

Imena dobitnika bit će objavljena u roku 15 dana od dana izvlačenja na www.nagradne.hr

Administrator će izvučene dobitnike obavijestiti pismeno u roku od osam dana od dana izvlačenja kako bi se ugovorili detalji preuzimanja nagrade i prikupili potrebni podaci za izdavanje nagrade. Nagrade se dostavljaju isključivo na adresu u RH.

Administrator će nagrade dostaviti u roku od 30 dana od datuma izvlačenja. U slučaju da se nagrade vrate u sjedište administratora, administrator će obavijestiti dobitnika u roku osam dana od dana kada je nagrada vraćena administratoru kako nagradu može preuzeti u roku od 10 dana od dana primitka obavjesti. Ako dobitnik ni u naknadnom roku ovoga članka ne podigne nagradu, gubi pravo na nagradu.

Za prijavu putem web stranice i detaljna pravila nagradne igre kliknite OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE