P&G nagradna igra 2021 uz Pantene, Head&Sholders i Herbal Essences: Godina nova, vaš odmor iz snova

NaslovnicaDobitnici nagradne igreP&G nagradna igra 2021 uz Pantene, Head&Sholders i Herbal Essences: Godina nova,...
Oglasi

Dobitnici P&G nagradne igre uz Pantene, Head&Sholders i Herbal Essences su navedeni OVDJE

P&G nagradna igra uz Pantene, Head&Sholders i Herbal Essences traje od 1. ožujka 2021 do 30. travnja 2021.godine

Nagradni fond uključuje:
4 x voucher turističke agencije Mediteran Adria d.o.o. za putovanje* na destinaciju u Hrvatskoj za 4 osobe u vrijednosti 15.000,00 kn
Vrijednost jedne nagrade: 15.000 kn, a ukupna vrijednost nagradnog fonda iznosi 60.000 kn s uključenim PDV-om)
* putovanje po izboru dobitnika treba biti iskorišteno do 31.12.2021.godine u dogovoru s turističkom agencijom ovisno o raspoloživosti termina

Oglasi

U nagradnoj igri mogu sudjelovati sve punoljetne fizičke osobe s adresom prebivališta u Republici Hrvatskoj koji ispunjavaju uvjete igre. U nagradnoj igri ne mogu sudjelovati djelatnici, vlasnici i uprava Priređivača, Administratora i ostalih poduzeća uključenih u nagradnu igru, kao ni njihovi rođaci.

Pravo sudjelovanja u nagradnoj igri ostvaruje se kupnjom bilo koja 2 proizvoda robnih marki Pantene, Head&Sholders ili Herbal Essences na jednom računu u jednoj kupovini, u bilo kojem prodajnom mjestu Konzuma na području Republike Hrvatske za vrijeme trajanja nagradne igre. Promocijska pakiranja (duo i/ili trio pack, 1+1 gratis pakiranje, poklon paketi, in&out pakiranja, mega i/ili giant box pakiranja i sl.) tretiraju se kao jedan proizvod jer su označeni jednim EAN/BAR kodom.

Za sudjelovanje u nagradnoj igri nakon obavljene kupovine potrebno je napraviti prijavu na jedan od sljedeća dva načina:
1. poslati SMS poruku sljedećeg sadržaja na broj 60060:
kosa, broj računa, ime i prezime, adresa i grad, datum rođenja
(Npr.: kosa, 1234/123/1, ime i prezime, Ulica 5, Zagreb, 01.02.1980.)
Cijena slanja SMS poruke iznosi 2,40 kn (PDV uključen u cijenu).
ili
2. prijaviti se na internetskoj stranici nagradne.hr pod igru „Godina nova, vaš odmor iz snova“ te upisati:
ključna riječ: kosa, broj računa, ime i prezime, e-mail, adresa i kućni broj, grad, kontakt telefon i datum rođenja
(Npr.: kosa, 1234/123/1, ime i prezime, ime@net.hr, Ulica 5, Zagreb, 091/123456, 01.02.1980)

Identifikacijski dokument, na kojem moraju biti svi podaci kao i u prijavi u nagradnoj igri, i originalni račun, kao dokaz o kupovini, potrebno je sačuvati do kraja nagradne igre te predočiti prije podizanja nagrade na zahtjev administratora.

U nagradnoj igri svaki kupac može sudjelovati samo jednom i može osvojiti samo jednu nagradu. Jedna osoba po jednom računu može poslati samo jednu prijavu. Svaka iduća prijava s istim brojem računa ili istim imenom i prezimenom bit će nevažeća.

Javno izvlačenje dobitnika bit će održano 5. svibnja 2021. u 11:30h u službenom sjedištu Administratora (MPG d.o.o., Nova Ves 17, 10 000 Zagreb), a obaviti će se nasumičnim odabirom dobitnika računalnim sustavom pod nadzorom javnog bilježnika i tročlane komisije za izvlačenje.

Imena dobitnika bit će objavljena u roku 15 dana od dana izvlačenja na www.nagradne.hr

Administrator će izvučene dobitnike obavijestiti pismeno u roku od osam dana od dana izvlačenja kako bi se ugovorili detalji preuzimanja nagrade i prikupili potrebni podaci za izdavanje nagrade. Nagrade se dostavljaju isključivo na adresu u RH.

Administrator će nagrade dostaviti u roku od 30 dana od datuma izvlačenja. U slučaju da se nagrade vrate u sjedište administratora, administrator će obavijestiti dobitnika u roku osam dana od dana kada je nagrada vraćena administratoru kako nagradu može preuzeti u roku od 10 dana od dana primitka obavjesti. Ako dobitnik ni u naknadnom roku ovoga članka ne podigne nagradu, gubi pravo na nagradu.

Za prijavu putem web stranice i detaljna pravila nagradne igre kliknite OVDJE

Oglasi

Najnovije nagradne igre

Na popisu iznad se nalazi samo dio aktivnih nagradnih igara

Za sve najnovije nagradne igre kliknite OVDJE

Oglasi
   

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Izdvojene nagradne igre

Oglasi