Oglasi

P&G nagradna igra uz Swiffer: Pusti čišćenje, uzmi Swiffer

NaslovnicaKategorije nagradnih igaraDeterdženti i sredstva za čišćenjeP&G nagradna igra uz Swiffer: Pusti čišćenje, uzmi Swiffer

Trajanje:

Nagradna igra Pusti čiščenje, uzmi Swiffer traje od 30.9.2021. do 27.10.2021. godine.

Nagrade:

 • 10 x Pročišćivač zraka DYSON Pure Hot & Cool Link HP02 vrijednosti 3799 kn
 • 15 x Nespresso ESSENZA MINI BLACK vrijednosti 799 kn
 • 20 x Bipa poklon kartica u vrijednosti 300kn

Ukupna vrijednost nagradnog fonda: 55.975 kn (PDV uključen)

Pravo sudjelovanja

U nagradnoj igri mogu sudjelovati sve punoljetne fizičke osobe s adresom predivališta u Republici Hrvatskoj koji ispunjavaju uvjete igre.

Oglasi

U nagradnoj igri ne mogu sudjelovati djelatnici, vlasnici i uprava Priređivača, administratora i ostalih poduzeća uključenih u nagradnu igru, kao ni njihovi rođaci.

Način sudjelovanja u nagradnoj igri

Pravo sudjelovanja ostvaruje se kupovinom na bilo kojeg Swiffer proizvoda u minimalnoj vrijednosti od 100 kn na jednom računu na bilo kojem Bipa prodajnom mjestu na području Republike Hrvatske u periodu trajanja nagradne igre

Za sudjelovanje u nagradnoj igri, sudionici nakon kupovine proizvoda trebaju se prijaviti na jedan od 2 načina:

 1. slanjem SMS poruke sljedećeg sadržaja na broj 60060:
  swiffer, broj računa, ime i prezime, adresa i grad, datum rođenja
  (Npr.: swiffer, 1234/123/1, Ime i prezime, Ulica 5, Zagreb, 01.02.1980.)
  Cijena slanja SMS poruke iznosi 2,40 kn (PDV uključen u cijenu).

ili

 1. prijavom na internetskoj stranici www.nagradne.hr pod igru „Pusti čišćenje, uzmi Swiffer“ te upisati:
  ključna riječ: swiffer, broj računa, ime i prezime, e-mail, adresa i kućni broj, grad, kontakt telefon i datum rođenja
  (Npr.: swiffer, 1234/123/1, ime i prezime, mail@mail.hr, Ulica 5, Zagreb, 091/123456, 01.02.1980

Napomene:

Promocijska pakiranja (duo i/ili trio pack, 1+1 gratis pakiranje, poklon paketi, in&out pakiranja, mega i/ili giant box pakiranja i sl.) tretiraju se kao jedan proizvod jer su označeni jednim EAN/BAR kodom.

Identifikacijski dokument, na kojem moraju biti svi podaci kao i u prijavi u nagradnoj igri, i originalni račun, kao dokaz o kupovini, potrebno je sačuvati do kraja nagradne igre te predočiti prije podizanja nagrade na zahtjev administratora.

U nagradnoj igri svaki kupac može sudjelovati neograničeni broj puta s različitim računima, ali može osvojiti samo jednu nagradu u ovoj nagradnoj igri i to onu za koju je prvo izvučen.

Po jednom računu je moguće poslati samo jednu prijavu.

Izvlačenje dobitnika

Javno izvlačenje dobitnika bit će održano 4.11.2021. u 10:00 h u službenom sjedištu Administratora (MPG d.o.o., Nova Ves 17, 10 000 Zagreb) te će se obaviti na temelju nasumičnog odabira dobitnika računalnim sustavom pod nadzorom javnog bilježnika i tročlane komisije za izvlačenje.

U nagradnom izvlačenju sudjelovat će sve važeće prijave, određene ovim Pravilima, koje pristignu Administratoru s datumom slanja najkasnije 27. 10. 2021. u 23:59 sati.

Dostava i isporuka nagrada

Administrator će dobitnika u roku od 8 dana od dana izvlačenja obavijestiti o dobitku kako bi se ugovorili detalji preuzimanja nagrade i prikupili potrebni podaci za izdavanje nagrade.

Dobitnik treba surađivati s administratorom u svrhu predaje nagrada i administriranja sve potrebne dokumentacije. Dobitnik ostvaruje pravo na nagradu tek nakon što administrator izvrši uvid u identifikacijski dokument i račun s kojim je napravljena prijava i koji je izvučen, a u protivnom gubi pravo na nagradu.

Administrator će dobitnicima dostaviti nagrade u roku od 30 dana od datuma izvlačenja. U slučaju da se nagrade vrate u sjedište administratora, administrator je dužan obavijestiti dobitnika u roku osamdana od dana kada je nagrada vraćena administratoru kako nagradu može preuzeti u roku od 10 dana od dana primitka obavijesti. Ako dobitnik ni u naknadnom roku ovoga članka ne podigne nagradu, gubi pravo na nagradu.

Kao dokaz preuzimanja nagrade administrator će koristiti potpisanu potvrdu o preuzimanju nagrade, a u slučaju da dobitnik ne pošalje potpisanu potvrdu (putem fax-a, e-maila ili pošte) administrator će koristiti poštansku povratnicu i/ili dostavnu prijevoznicu kao dokaz.

Pravila i prijava

Swiffer nagradna igra traje od 30.9.2021., a za detaljnija pravila i prijavu putem internet stranice kliknite OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre kliknite OVDJE

Pratite nove nagradne igre na Facebooku i Instagramu

Oglasi

Na popisu iznad se nalazi samo dio aktivnih nagradnih igara

Za sve najnovije nagradne igre kliknite OVDJE