NaslovnicaKategorije nagradnih igaraDeterdženti i sredstva za čišćenjeP&G nagradna igra u Kauflandu uz Ariel, Jar i Lenor: Sve miriše...

P&G nagradna igra u Kauflandu uz Ariel, Jar i Lenor: Sve miriše na blistavo putovanje

Trajanje:

P&G nagradna igra uz Ariel, Jar i Lenor traje u Kauflandu od 15.6.2022. do 31.7.2022. godine

Nagrade:

 • 5 x nagrada koje uključuju:
  • Voucher turističke agencije Mediteran Adria d.o.o. za putovanje po izboru u vrijednosti 20.000 kn *
  • Potrošačku karticu Premium Visa Gold izdavatelja PBZ Carda s raspoloživim iznosom potrošnje 5.000 kn**

* putovanje treba biti iskorišteno do 30. 06. 2023. u dogovoru s turističkom agencijom ovisno o raspoloživosti termina

** potrošačka kartica izdavatelja PBZ Carda u vrijednosti 5.000,00 kuna koja isključivo može biti korištena za kupovinu proizvoda i usluga na svim prodajnim mjestima koja kao sredstvo plaćanja prihvaćaju Premium Visa Gold potrošačku karticu. Potrošačka kartica izdavatelja PBZ Carda ne može biti korištena za podizanje gotovog novca na bankomatima i ista se ne može dopuniti dodatnim novčanim iznosom.

Pravo sudjelovanja u nagradnoj igri

Sudionici nagradne igre mogu biti sve punoljetne fizičke osobe s adresom prebivališta u Republici Hrvatskoj koji ispunjavaju uvjete igre.

U nagradnoj igri ne mogu sudjelovati djelatnici, vlasnici i uprava priređivača, administratora i ostalih poduzeća uključenih u nagradnu igru, kao ni njihovi rođaci.

Kako sudjelovati?

U nagradnoj igri mogu sudjelovati svi sudionici koji kupe u jednoj kupovini na jednom računu bilo koja 2 proizvoda robnih marki Ariel, Jar i/ili Lenor, u bilo kojem KAUFLAND prodajnom mjestu na području Republike Hrvatske u periodu trajanja nagradne igre, uz obavezno skeniranje Kauflandove kartice vjernosti – Kaufland Card.

Za sudjelovanje u nagradnoj igri, sudionici nakon kupovine proizvoda trebaju:

 1. Imati registriranu fizičku ili digitalnu Kauflandovu karticu (ili obje)
 2. Obvezno skenirati Kauflandovu karticu pri kupnji
 3. Prijaviti se na internetskoj stranici nagradne.hr pod igru „Sve miriše na blistavo putovanje“ te upisati:
  ključna riječ: putovanje, broj Kauflandove kartice, broj računa, ime i prezime, e-mail, adresa i kućni broj, grad, kontakt telefon i datum rođenja

(Npr.: putovanje, 0123456789012345, 1234/123/1, ime i prezime, [email protected], Ulica 5, Zagreb, 091/123456, 01.02.1980.)

Promocijska pakiranja (duo i/ili trio pack, 1+1 gratis pakiranje, poklon paketi, in&out pakiranja, mega i/ili giant box pakiranja i sl.) tretiraju se kao jedan proizvod jer su označeni jednim EAN/BAR kodom.

Napomene:

 • U nagradnoj igri svaki kupac može sudjelovati neograničeni broj puta s različitim računima, ali može osvojiti samo jednu nagradu u ovoj nagradnoj igri i to onu za koju je prvo izvučen.
 • Po jednom računu je moguće poslati samo jednu prijavu. Svaka iduća prijava s istim brojem računa bit će nevažeća.
 • U nagradnoj igri svaki kupac može sudjelovati neograničeni broj puta s različitim računima, ali može osvojiti samo jednu nagradu u ovoj nagradnoj igri i to onu za koju je prvo izvučen.
 • Po jednom računu je moguće poslati samo jednu prijavu. Svaka iduća prijava s istim brojem računa bit će nevažeća.

Izvlačenje dobitnika

Javno izvlačenje dobitnika bit će održano 4.8.2022. u 10:00h u službenom sjedištu Administratora (MPG d.o.o., Nova Ves 17, 10 000 Zagreb) te će se obaviti na temelju nasumičnog odabira dobitnika računalnim sustavom pod nadzorom javnog bilježnika i tročlane komisije za izvlačenje.

Objava dobitnika

Imena dobitnika bit će objavljena u roku 15 dana od dana izvlačenja na www.nagradne.hr

Dostva i isporuka nagrada

Izvučenog će dobitnika o dobitku obavijestiti administrator pismeno u roku od 8 dana od dana izvlačenja kako bi se ugovorili detalji preuzimanja nagrade i prikupili potrebni podaci za izdavanje nagrade.

Dobitnik će surađivati s administratorom u svrhu predaje nagrada i administriranja sve potrebne dokumentacije.

Dobitnik ostvaruje pravo na nagradu tek nakon što administrator izvrši uvid u identifikacijski dokument i valjani račun, koji je izvučen, u protivnom gubi pravo na nagradu.

Priređivač će osigurati nagradu, te će ispuniti sve zakonske obaveze vezane uz iste.

Nagrade se isključivo mogu dostaviti na adresu u RH.

Nagrade će biti dostavljene u roku od 30 dana od datuma izvlačenja. U slučaju da se nagrade vrate u sjedište administratora, administrator je dužan obavijestiti dobitnika u roku 8 dana od dana kada je nagrada vraćena administratoru kako nagradu može preuzeti u roku od 10 dana od dana primitka obavijesti. Ako dobitnik ni u naknadnom roku ovoga članka ne podigne nagradu, gubi pravo na nagradu.

Kao dokaz preuzimanja nagrade administrator će koristiti potpisanu potvrdu o preuzimanju nagrade, a u slučaju da dobitnik ne pošalje potpisanu potvrdu (putem fax-a, e-maila ili pošte) administrator će koristiti poštansku povratnicu i/ili dostavnu prijevoznicu kao dokaz.

Pravila i prijava

Za detaljna pravila i prijavu kliknite OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE