NaslovnicaSve nagradne igre u HrvatskojP&G nagradna igra: More nagrada Pantene Jar Ariel Gillette

P&G nagradna igra: More nagrada Pantene Jar Ariel Gillette

Trajanje:

P&G nagradna igra traje od 1.7.2023. do 31.8.2023. uz kupnju P&G-jevih robnih marki: Pantene, Head&Shoulders, Gillette Venus, Gillette, Old Spice, Oral-B, Lenor, Jar, Pampers, Always, Tampax, Ariel, AmbiPur, Naturella, Herbal Essences, Swiffer, Secret, Mr. Proper, Aussie

Nagrade:

 • 1 x potrošačka kartica Premium Visa Gold izdavatelja PBZ Carda s raspoloživim iznosom potrošnje 10.000,00 € / 75.345,00 kn*
 • 20 x godišnja zaliha P&G-jevih proizvoda (Ariel, Jar, Pantene i Gillette Fusion) pojedinačne vrijednosti 400,00 €  / 3.013,80 k**

* potrošačka kartica izdavatelja PBZ Carda u vrijednosti 10.000,00 € / 75.345,00 kn koja isključivo može biti korištena za kupovinu proizvoda i usluga na svim prodajnim mjestima koja kao sredstvo plaćanja prihvaćaju Premium Visa Gold potrošačku karticu. Potrošačka kartica izdavatelja PBZ Carda ne može biti korištena za podizanje gotovog novca na bankomatima i ista se ne može dopuniti dodatnim novčanim iznosom. Potrošačka kartica izdavatelja PBZ Carda ne može biti zamijenjena za novac.
Potrošačka kartica izdavatelja PBZ Carda u vrijednosti 10.000,00 € / 75.345,00 kn bit će iskoristiva u roku od tri godine od izdavanja.

** 1 godišnja zaliha P&G-jevih proizvoda sadrži:

 • 8 x Ariel Pods All in 1 Deterdžent extra clean power 26 tableta
 • 4 x Jar Platinum Plus All in One Deterdžent 75 tableta
 • 1 x Jar Platinum Plus All in One Deterdžent 54 tableta
 • 9 x Pantene PRO-V Miracles hidrating šampon 300 ml
 • 5 x Pantene PRO-V Miracles hidrating balzam 200 ml
 • 1 x Gillette Fusion5 Proglide brijač Power, 1 kom.
 • 1 x Gillette Fusion5 Proglide britvice, 12 kom.

Pravo sudjelovanja u nagradnoj igri

U nagradnoj igri mogu sudjelovati sve punoljetne fizičke osobe s adresom prebivališta u Republici Hrvatskoj koji ispunjavaju uvjete igre.

U nagradnoj igri ne mogu sudjelovati djelatnici, vlasnici i uprava priređivača, administratora i ostalih poduzeća uključenih u nagradnu igru, kao ni njihovi rođaci.

Kako sudjelovati?

Za sudjelovanje je potrebno:

 1. Kupiti u jednoj kupovini na jednom računu bilo koja 2 proizvoda P&G-jevih robnih marki u bilo kojem KONZUM prodajnom mjestu na području Republike Hrvatske: Pantene, Head&Shoulders, Gillette Venus, Gillette, Old Spice, Oral-B, Lenor, Jar, Pampers, Always, Tampax, Ariel, AmbiPur, Naturella, Herbal Essences, Swiffer, Secret, Mr. Proper ili Aussie
 2. Prijaviti se za sudjelovanje na jedan od dva načina:
  • Slanjem SMS poruke sljedećeg sadržaja na broj 60060:
   more, broj računa, ime i prezime, adresa i grad, datum rođenja
   (Npr.: more, 1234/123/1, Ime i prezime, Ulica 5, Zagreb, 01.02.1980.)
   Cijena slanja SMS poruke iznosi 0,32 € / 2,40 kn (PDV uključen u cijenu).
   ili
  • Prijavom se na internetskoj stranici www.nagradne.hr pod igru “More nagrada” te upisati:
   ključna riječ: more, broj računa, ime i prezime, e-mail, adresa i kućni broj, grad, kontakt telefon i datum rođenja
   (Npr.: more, 1234/123/1, ime i prezime, [email protected], Ulica 5, Zagreb, 091/123456, 01.02.1980)

Napomene:

 • U nagradnoj igri svaki kupac može sudjelovati neograničeni broj puta s različitim računima, ali može osvojiti samo jednu nagradu u ovoj nagradnoj igri i to onu za koju je prvo izvučen.
 • Po jednom računu je moguće poslati samo jednu prijavu. Svaka iduća prijava s istim brojem računa bit će nevažeća.
 • Promocijska pakiranja (duo i/ili trio pack, 1+1 gratis pakiranje, poklon paketi, in&out pakiranja, mega i/ili giant box pakiranja i sl.) tretiraju se kao jedan proizvod jer su označeni jednim EAN/BAR kodom.
 • Identifikacijski dokument, na kojem moraju biti svi podaci kao i u prijavi u nagradnoj igri, i originalni račun, kao dokaz o kupovini, potrebno je sačuvati do kraja nagradne igre te predočiti prije podizanja nagrade na zahtjev administratora.

Izvlačenje dobitnika

Javno izvlačenje dobitnika bit će održano 6. 9. 2023. u 10:00h u službenom sjedištu Administratora (MPG d.o.o., Nova Ves 17, 10 000 Zagreb) te će se obaviti na temelju nasumičnog odabira dobitnika računalnim sustavom pod nadzorom javnog bilježnika i tročlane komisije za izvlačenje.

Objava dobitnika

Imena dobitnika bit će objavljena u roku 15 dana od dana izvlačenja na www.nagradne.hr

Obavijest dobitnicima

Izvučenog će dobitnika o dobitku obavijestiti Administrator pismeno u roku od 8 dana od dana izvlačenja kako bi se ugovorili detalji preuzimanja nagrade i prikupili potrebni podaci za izdavanje nagrade.

Dobitnik će surađivati s Administratorom u svrhu predaje nagrada i administriranja sve potrebne dokumentacije.

Dobitnik ostvaruje pravo na nagradu tek nakon što Administrator izvrši uvid u identifikacijski dokument i valjani račun, koji je izvučen, u protivnom gubi pravo na nagradu.

Priređivač će osigurati nagradu, te će ispuniti sve zakonske obaveze vezane uz iste.

Dostava nagrada

Nagrade se isključivo mogu dostaviti na adresu u RH.

Nagrade će biti dostavljene od strane Administratora u roku od 30 dana od datuma izvlačenja. U slučaju da se nagrade vrate u sjedište Administratora, Administrator je dužan obavijestiti dobitnika u roku 8 dana od dana kada je nagrada vraćena Administratoru kako nagradu može preuzeti u roku od 10 dana od dana primitka obavijesti. Ako dobitnik ni u naknadnom roku ovoga članka ne podigne nagradu, gubi pravo na nagradu.

Kao dokaz preuzimanja nagrade Administrator će koristiti potpisanu potvrdu o preuzimanju nagrade, a u slučaju da dobitnik ne pošalje potpisanu potvrdu (putem fax-a, e-maila ili pošte) Administrator će koristiti poštansku povratnicu i/ili dostavnu prijevoznicu kao dokaz.

Pravila i prijava

Za prijavu putem web stranice i detaljna pravila posjetite www.nagradne.hr

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje ili pitanje. Nije potrebna registracija. Samo kliknite +x