NaslovnicaBesplatne nagradne igrePhilips nagradna igra 2021: Philips poklon u Vašem domu

Philips nagradna igra 2021: Philips poklon u Vašem domu

Philips nagradni natječaj počinje 15.3.2021. i završava 30.4.2021. u 23:59:59

Nagrada je:
Philips Avance Collection Blender

U nagradnom natječaju može sudjelovati svaka fizička osoba koja ima najmanje 18 godina u trenutku početka Nagradnog natječaja te prebivalište u Republici Hrvatskoj. Pravo sudjelovanja u Nagradnom natječaju nemaju zaposlenici organizatora kao ni članovi njihovih užih obitelji (roditelji, supružnik, djeca, sestre i braća).

Za sudjelovanje u nagradnom natječaju sudionik nagradnog natječaja odnosno posjetitelj Philips web stranice treba navesti kratki razlog zašto baš on treba osvojiti Philips proizvod: Podijeli s nama svoju najbolju kombinaciju za zdravi smoothie, uz svoje osobne podatke (koje Organizator prikuplja u skladu s važećim propisima i svojim internim pravilima).

Tijekom trajanja nagradnog natječaja, svaki oosjetitelj/sudionik smije ukupno jednom prijaviti svoje podatke i ostaviti razlog zašto bi želio osvojiti Philips proizvod.

Stručni žiri Organizatora će nakon [30.4.2021] ocjenjivati sve pristigle komentare u periodu trajanja nagradnog natječaja, te će izabrati najkreativniji komentar u tom periodu.

Dobitnik je obavezan javiti se u roku od 7 dana od primitka obavijesti o osvojenoj nagradi. Ukoliko se Dobitnik ne javi u navedenom roku, Organizator ima pravo kontaktirati drugorangiranog Sudionika/Korisnika koji se prijavio na Nagradni natječaj i zadovoljio sva Pravila natječaja (rezervni
dobitnik).
Dobitnik koji osvoji Philips proizvod kao nagradu ima obavezu podijeliti svoje iskustvo s predmetnim proizvodom na sljedeći način:
Napisati kratku recenziju (minimalno 50 znakova) Philipsovog proizvoda koji je osvojio kao nagradu i uz nju napisati pripadajuću ocjenu predmetnog Philips proizvoda, odnosno, kojom je ocjenom ocijenio/la dosadašnje korištenje Philips proizvoda, a koja će se objaviti na službenoj Philips web stranici.

Za pravila Philips nagradnog natječaja i pravila kliknite OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE