NaslovnicaBesplatne nagradne igrePhilips nagradni natječaj: Osvoji Philips Sonicare za djecu

Philips nagradni natječaj: Osvoji Philips Sonicare za djecu

Philips nagradni natječaj započinje 09.09.2020. i traje do 30.10.2020.

Nagradni fond uključuje:
4 x Philips Sonicare for Kids električnom četkicom za zube i Sparkly igračkom za djecu.

Za sudjelovanje u nagradnom natječaju potrebno je:
1) Na web stranici Philips Hrvatska prijaviti se na Philips newsletter bazu: https://www.philips.hr/c-e/dobro-dosli
2) U komentare ispod objave natječaja na službenoj Facebook stranici Philips Hrvatska nam napiši ideju hrvatskog imena za Sparklya koji također stiže na tvoju adresu i boju četkice koju želiš (roza ili plava)

U komentare nam napiši ideju hrvatskog imena za Sparklya koji također stiže na tvoju adresu i boju četkice koju želiš (roza ili plava)

Svaki sudionik u nagradnom natječaju može sudjelovati više puta, ali može osvojiti samo jednu nagradu za vrijeme trajanja natječaja. Svaki sudionik može ponuditi neograničen broj odgovora ili rješenja unutar jednog nagradnog natječaja. Odgovori/komentari se ne smiju naknadno uređivati ili editirati.

Žiri će odabrati 4 nakreativnija kandidata koja će nagraditi Philips Sonicare for Kids električnom četkicom za zube i Sparkly igračkom za djecu.

Rezultat nagradnog natječaja i objava dobitnika bit će objavljen putem inboxa na Philips Hrvatska (https://www.facebook.com/PhilipsHrvatska/) Facebook stranici najkasnije u roku od 8 dana nakon završetka natječaja

Nagrade će biti dostavljene od strane priređivača u roku od 30 dana od datuma proglašenja dobitnika. U slučaju da se nagrade vrate u sjedište priređivača, administrator nagradne igre će obavijestiti dobitnika u roku osam dana od dana kada je nagrada vraćena kako nagradu može preuzeti u roku od deset dana od dana primitka obavijesti. Ako dobitnik ni u naknadnom roku ovoga članka ne podigne nagradu, gubi pravo na nagradu.

Za sudjelovanje i pravila natječaja kliknite OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE