Za obavijesti o najnovijim nagradnim igrama pratite nas putem
Facebooka ili Instagrama

pik-vrbovec-meninajbolje-hr-za-super-nagrade

PIK VRBOVEC nagradni natječaj na Meninajbolje.hr započinje 26. travnja 2016. godine u 20:00 h i traje do 31.svibnja 2016. godine do 23:00 h.
U nagradnom natječaju mogu sudjelovati isključivo punoljetni građani državljani Republike Hrvatske.

Glavna nagrada sastoji se od:
1.Sudjelovanje u TV spotu koji će se snimatiprema odabranom scenariju;
2.Jedan poklon paket iznenađenja iz PIK-a mjesečno tijekom razdoblja od dvanaest mjeseci;
3.Jedna od četiri ponuđene nagrade koju sudionici sami odabiru u postupku kreiranja scenarija:
– Putovanje za dvije osobe u europsku prijestolnicu u vrijednosti do 30.000 kuna
– Elektroničku opremu točnije gadgeteu vrijednosti do 30.000 kuna
– Opremanje doma u vrijednosti do 30.000 kuna
– Jedrenje za ekipu u vrijednosti do 30.000 kuna.

Osim glavne nagrade, Organizator dodjeljuje do devet sporednih nagrada za preostalih najviše do devet finalnih sudionika:
1x posebna edicija PIK trajne kobasice u dužini 1 metar (ukupno do devet kobasica).

PIK natječaj – ako sudjelovati?

U nagradnom natječaju mogu sudjelovati svi punoljetni građani državljani Republike Hrvatske koji se registriraju na stranici www.meninajbolje.hrčime prihvaćaju ova Pravila, ispune tražene korake i objave svoj scenariju galeriji. Sudionik je svaka osoba koja se registrirala na web stranici http://www.meninajbolje.hrili povezanim stranicama koje prikazuju sadržaj navedene stranice. Osoba se može registrirati jednim profilom i to unosom svojih osobnih podataka – imena, prezimena, korisničkog imena, e-mail adrese , kontakt telefona ili povezivanjem s vlastitim profilom na društvenoj mreži Facebook. Ime i prezime moraju biti isti kao na osobnoj iskaznici ili drugom službenom dokumentu sudionika.
U finale ulaze deset sudionika koji su za vrijeme trajanja nagradnog natječaja prikupili najveći broj glasova. Plasman finalista bit će vidljiv na stranici www.meninajbolje.hr. Po završetku nagradnog natječaja, Organizator će deset finalista obavijestiti o završnom plasmanu izravno putem e-maila.

Za detalje posjetite www.meninajbolje.hrZa više od 35 aktivnih nagradnih igara posjetite stranicu: "Sve nagradne igre na jednom mjestu"

Najnovije nagradne igre

Oglasi