NaslovnicaDobitnici nagradne igrePipi nagradna igra 2021: OSVOJI VIKEND NA BAĆAMA U KUPAĆIM GAĆAMA

Pipi nagradna igra 2021: OSVOJI VIKEND NA BAĆAMA U KUPAĆIM GAĆAMA

 

Dobitnici Pipi nagradne igre su navedeni OVDJE

Pipi nagradna igra traje od 10.5.2021. do 7.6.2021. na prodajnim mjestima Konzuma na području Republike Hrvatske uključujući i Konzum internet prodavaonicu koji u ponudi imaju proizvode robne marke Pipi.

Nagradni fond uključuje sljedeće nagrade:
1 x Vikend za dvoje u Boutique hotelu Briig u Splitu (noćenje s doručkom) vrijednosti 3.000 kn
50 x Pipi paket za plažu vrijednosti
Ukupna vrijednost nagradnog fonda iznosi 40.498,50 kn (PDV uključen)

U nagradnoj igri mogu sudjelovati sve fizičke osobe koje za vrijeme trajanja nagradne igre u bilo kojoj Konzum prodavaonici kupe bilo koje dvije boce ili limenke Pipi na istom računu i pošalju SMS sadržaja: PIPI, broj računa, ime i prezime, adresa (ulica, kućni broj, mjesto i poštanski broj) na broj 60221. Cijena SMS poruke je 2,40 kn, PDV uključen.

Originalni račun, kao dokaz o kupovini, potrebno je sačuvati do kraja nagradne igre te na zahtjev Priređivača predočiti pri podizanju nagrade. Svaki sudionik može sudjelovati u nagradnoj igri neograničen broj puta s različitim brojevima računa. Svaki pojedini račun može biti iskorišten samo jedanput. U slučaju da račun s istim brojem bude ponovno poslan od strane iste ili druge osobe ta će prijava biti proglašena nevažećom. Jedna osoba može osvojiti samo jednu nagradu.

Maloljetne osobe mogu u nagradnoj igri sudjelovati samo uz suglasnost roditelja ili skrbnika.

Izvlačenje dobitnika nagrade igre održat će se 8. lipnja 2021. u prostorijama priređivača nagradne igre.

Dobitnici će biti izvučeni pomoću računalne aplikacije, metodom slučajnog odabira, a izvlačenje dobitnika će nadzirati tročlana komisija koja će o tijeku izvlačenja voditi zapisnik.

Imena svih dobitnika bit će objavljena u roku od osam dana od izvlačenja na internet stranici www.pipi.com.hr. Dobitnici će o dobitku biti obaviješteni u roku od 8 dana od izvlačenja. Dobitnici moraju preuzeti nagradu u roku od 30 dana od dana primitka obavijesti o dobivenoj nagradi, uz predočenje identifikacijske isprave. Ako dobitnici nagrade ne podignu u tom roku, bit će ponovno obaviješteni i nagrade će moći podignuti u roku od 15 dana od dana primitka dodatne obavijesti. Ako dobitnik nije u mogućnosti osobno preuzeti svoju nagradu može je preuzeti od dobitnika ovlaštena osoba, također uz predočenje identifikacijske isprave. Ako je dobitnik maloljetna osoba, nagradu mogu, uz predloženu odgovarajuću dokumentaciju u njegovo ime preuzeti njegovi roditelji ili skrbnici.

Pipi nagradna igra 2021 traje do 7.6.2021, a za detaljna pravila nagradne igre kliknite OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE