Pipi nagradna igra 2021: OSVOJI VIKEND NA BAĆAMA U KUPAĆIM GAĆAMA

NaslovnicaKategorije nagradnih igaraPivo i sokoviPipi nagradna igra 2021: OSVOJI VIKEND NA BAĆAMA U KUPAĆIM GAĆAMA
Oglasi

Pipi nagradna igra traje od 10.5.2021. do 7.6.2021. na prodajnim mjestima Konzuma na području Republike Hrvatske uključujući i Konzum internet prodavaonicu koji u ponudi imaju proizvode robne marke Pipi.

Nagradni fond uključuje sljedeće nagrade:
1 x Vikend za dvoje u Boutique hotelu Briig u Splitu (noćenje s doručkom) vrijednosti 3.000 kn
50 x Pipi paket za plažu vrijednosti
Ukupna vrijednost nagradnog fonda iznosi 40.498,50 kn (PDV uključen)

U nagradnoj igri mogu sudjelovati sve fizičke osobe koje za vrijeme trajanja nagradne igre u bilo kojoj Konzum prodavaonici kupe bilo koje dvije boce ili limenke Pipi na istom računu i pošalju SMS sadržaja: PIPI, broj računa, ime i prezime, adresa (ulica, kućni broj, mjesto i poštanski broj) na broj 60221. Cijena SMS poruke je 2,40 kn, PDV uključen.

Oglasi

Originalni račun, kao dokaz o kupovini, potrebno je sačuvati do kraja nagradne igre te na zahtjev Priređivača predočiti pri podizanju nagrade. Svaki sudionik može sudjelovati u nagradnoj igri neograničen broj puta s različitim brojevima računa. Svaki pojedini račun može biti iskorišten samo jedanput. U slučaju da račun s istim brojem bude ponovno poslan od strane iste ili druge osobe ta će prijava biti proglašena nevažećom. Jedna osoba može osvojiti samo jednu nagradu.

Maloljetne osobe mogu u nagradnoj igri sudjelovati samo uz suglasnost roditelja ili skrbnika.

Izvlačenje dobitnika nagrade igre održat će se 8. lipnja 2021. u prostorijama priređivača nagradne igre.

Dobitnici će biti izvučeni pomoću računalne aplikacije, metodom slučajnog odabira, a izvlačenje dobitnika će nadzirati tročlana komisija koja će o tijeku izvlačenja voditi zapisnik.

Imena svih dobitnika bit će objavljena u roku od osam dana od izvlačenja na internet stranici www.pipi.com.hr. Dobitnici će o dobitku biti obaviješteni u roku od 8 dana od izvlačenja. Dobitnici moraju preuzeti nagradu u roku od 30 dana od dana primitka obavijesti o dobivenoj nagradi, uz predočenje identifikacijske isprave. Ako dobitnici nagrade ne podignu u tom roku, bit će ponovno obaviješteni i nagrade će moći podignuti u roku od 15 dana od dana primitka dodatne obavijesti. Ako dobitnik nije u mogućnosti osobno preuzeti svoju nagradu može je preuzeti od dobitnika ovlaštena osoba, također uz predočenje identifikacijske isprave. Ako je dobitnik maloljetna osoba, nagradu mogu, uz predloženu odgovarajuću dokumentaciju u njegovo ime preuzeti njegovi roditelji ili skrbnici.

Pipi nagradna igra 2021 traje do 7.6.2021, a za detaljna pravila nagradne igre kliknite OVDJE

Oglasi

Najnovije nagradne igre

Na popisu iznad se nalazi samo dio aktivnih nagradnih igara

Za sve najnovije nagradne igre kliknite OVDJE

Oglasi
   

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Izdvojene nagradne igre

Oglasi