Oglasi
NaslovnicaBesplatne nagradne igrePlaystation poklanja ulaznice za Dinamo – Real Madrid (poklon karte)

Playstation poklanja ulaznice za Dinamo – Real Madrid (poklon karte)

Oglasi
Oglasi

dinamo-real-madrid-ulaznice-karte-besplatno-nagradna-igra-liga-prvakaUEFA Liga prvaka i PlayStation Hrvatska traže: Mladog novinara za utakmicu Dinamo – Real Madrid!

Postanite pravi pravcati sportski novinar na jedan dan i napišite izvješće o utakmici za PlayStation Hrvatska Facebook stranicu:)
Jeste li ikad bili na nogometnoj utakmici, a kad ste sljedeći dan pročitali članak o njoj u novinama ili na internetu, pomislili da biste vi to napisali bolje?

Tražimo mladog novinara koji će 14. rujna 2011. nazočiti srazu Dinama i Real Madrida na maksimirskom stadionu u Zagrebu i napisati o tome članak za PlayStation Hrvatska Facebook stranicu. Odabrani novinar ili novinarka moći će čak gledati i ekipe kako se pripremaju neposredno prije utakmice, a poslije nje posjetiti tiskovnu konferenciju, ali neće moći postavljati pitanja.
Sve što je potrebno jest prijaviti se na PlayStation Hrvatska Facebook stranici putem našeg zida sa objavom:
Sa PlayStation Hrvatska do utakmice Dinamo – Real Madrid.
Sudionici natječaja trebaju poznavati engleski jezik u pismu i govoru. Pobjednik/ca će se odlučiti slučajnim odabirom. Sudjelovati mogu osobe u dobi između 16 i 25 godina koje imaju prijavljeno prebivalište u Republici Hrvatskoj. Nagrada uključuje dvije ulaznice, a imate li manje od 18 godina, morate doći u pratnji roditelja ili skrbnika.

Oglasi

Prijave primamo do četvrtka 1. rujna 2011. u 13 sati:) Dobitnika ćemo objaviti u petak 2. rujna u 11 sati!

Troškovi putovanja na utakmicu i natrag nisu uključeni u nagradu, stoga svoj dolazak na maksimirski stadion 14. rujna 2011. morate organizirati sami.

Oglasi

Prijave na stranici www.facebook.com/PlayStationHrvatska

Detalji na Facebook stranici
http://www.facebook.com/notes/playstation-hrvatska/OSTALE NOVE NAGRADNE IGRE POGLEDAJ ISPOD OGLASAOSTALE NOVE NAGRADNE IGRE POGLEDAJ ISPOD OGLASA

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Oglasi