NaslovnicaBesplatne nagradne igreFini mini nagradni natječaj: Crtež koji ima petlju

Fini mini nagradni natječaj: Crtež koji ima petlju

Trajanje:

Podravka nagradni natječaj uz Fini mini traje od 23.10.2023. godine do 20.11.2023. godine u 23:59h

Nagrade:

  • 10 x Fini-Mini Noodles poklon paket (Fini-Mini Noodles multipack + hoodica + zdjelica)

Pravo sudjelovanja u nagradnoj igri

U nagradnom natječaju pravo sudjelovanja imaju svi građani stariji od 16 godina s prebivalištem u Republici Hrvatskoj.

Pravo sudjelovanja nemaju oni zaposlenici priređivača i povezanih društava priređivača te članovi užih obitelji (roditelji, supružnici, djeca, sestre i braća) zaposlenika priređivača te treće osobe koje su izvršitelji obrade podataka za priređivača, koji su direktno uključeni u pripremu samog nagradnog natječaja, odnosno odabir dobitnika.

Kako sudjelovati?

  1. Posjeti stranicu www.noodles.fini-mini.hr
  2. Odigraj igricu, tj. kreiraj crtež jednim, neprekinutim noodleom, tj. potezom
  3. Unesi svoje osobne podatke (ime, prezime, adresu i kućni broj, mjesto i poštanski broj, državu, kontakt telefon te e-mail adresu)

Odabir dobitnika

Odabir dobitnika nagrada obavit će se do 1.12.2023. godine. U obzir ulaze sve prijave pristigle do zaključno 20.11.2023. godine u 23:59h.

Dobitnike odabire stručni žiri Priređivača koji se sastoji od tri člana. Kriteriji za odabir dobitnika: najkreativniji crtež u nagradnom zadatku, prema mišljenju većine članova žirija.

Objava dobitnika

Rezultati nagradnog natječaja bit će objavljeni na internetskoj stranici noodles.fini-mini.hr najkasnije 8.12.2023. godine. Popis nagrađenih uključivat će: ime i prezime s kojim se sudionik prijavio na nagradni natječaj.

Obavijest dobitnicima

Priređivač će kontaktirati eventualne dobitnike te ih obavijestiti o osvojenoj nagradi telefonskim putem ili elektroničkom poštom, sukladno podacima kojima priređivač raspolaže temeljem prijavne forme.

Ukoliko se bilo koji od eventualnih dobitnika ne javi u roku od 7 dana od pokušaja kontaktiranja, priređivač ima pravo kontaktirati drugog sudionika.

Preuzimanje nagrada

Dobitnicima će nagrade biti dostavljene na kućnu adresu u roku od 45 (četrdesetpet) radnih dana od objave rezultata Nagradnog natječaja. Ukoliko nagrada ne stigne na kućnu adresu dobitnika u roku 45 radnih dana od objave rezultata, a dobitnik u roku od narednih 15 dana ne javi da nagradu nije primio, Priređivač više nije odgovoran za neprimitak nagrade i ne može tu žalbu uvažiti.

Svi dobitnici dužni su, isključivo na zahtjev priređivača, prilikom preuzimanja nagrade svoj identitet potvrditi vlastitim važećim identifikacijskim dokumentom ili važećim identifikacijskim dokumentom jednog od roditelja, u protivnom gube pravo na nagradu. Maloljetnik može postati dobitnik i preuzeti nagradu pod uvjetima određenima zakonom i pod uvjetom da njegovi skrbnici prihvate takvu nagradu.

Pravila i sudjelovanje

Za sudjelovanje posjetite noodles.fini-mini.hr

Za detaljna pravila kliknite OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje ili pitanje. Nije potrebna registracija. Samo kliknite +x