Za obavijesti o najnovijim nagradnim igrama pratite nas putem
Facebooka ili Instagrama

Povratak u školu uz MasterCard kartice, nagrade i popusteKupujući knjige i školsku opremu oslonite se na Zabine MasterCard kartice jer pri kupnji možete ostvariti razne popuste i poklone, a usto imate i mogućnost obročnog plaćanja. Ujedno plaćajući MasterCard karticama Zagrebačke banke skupljate bodove u MultiPlusCard programu koji vam donose nagradne kupone s popustima.
Ova školska godina za vas bi mogla početi s – 10! I to tisuća kuna na Zabinoj go! kartici.

Uključite se u nagradnu igru “Povratak u školu” koja traje od 22. kolovoza do 30. rujna. Plaćajte svojom Standardnom, Zlatnom, Platinum ili go! MasterCard karticom i pošaljite SMS s imenom, prezimenom, datumom rođenja i brojem autorizacije na 60385. Cijena poruke je 2,40 kuna (PDV uključen). Glavna je nagrada 10 tisuća kuna, a možete biti i među pet sretnika koji će dobiti po 1000 kuna na go! kartici.
Popis svih dobitnika izvučenih kompjutorskim odabirom bit će objavljen 25. listopada na ovim stranicama.

Torbe, ruksake, pernice, tenisice ove godine možete odabrati i u miru svog doma preko ZABA MasterCard School Box web shopa  uz 15 do 20 posto popusta. Sve što vam treba  je jedna od MasterCard kartica Zagrebačke banke.

Dodatnih 5 posto popusta iskoristivih u ZABA MasterCard School Box  web shopu ostvarite u Facebook aplikaciji. Pozovite 10 prijatelja da vam se pridruže i, nakon što oni instaliraju aplikaciju, vi e-mailom dobivate kôd vouchera koji vam donosi dodatnih 5 posto popusta. Nađete li se među prvih 100 korisnika koji su iskoristili ovaj dodatni popust preko web shopa, dobivate i poklon. Postanite fan naše Facebook stranice!
Uz Zabine MasterCard kartice bit će to povratak u školu kakav ste samo mogli poželjeti.

Sve o nagradnoj igri možete pročitati na ovoj stranici

Najnovije nagradne igre

Oglasi