Za obavijesti o najnovijim nagradnim igrama pratite nas putem
Facebooka ili Instagrama

Premium Green nagradna igra uz dodatake prehrani za ljepotu i imunitet s visoko kvalitetnim sastojcima iz prirodnog izvora traje od 11. studenog 2019. godine do 20. prosinca 2019. godine (do 23:59:59).

Glavna nagrada:
1 x Poklon bon u vrijednosti od 20.000 kuna u poznatoj Poliklinici Bagatin za estetsku kirurgiju, stomatologiju i dermatologiju te Premium Green poklon paket koji se sastoji od pet Premium Green proizvoda Vrijednost nagrade je 20.757,00 kuna s PDV-om.
Ostale nagrade:
5x ZAKS narukvica – srce s krilima i poklon paket Premium Green proizvoda
5x poklon paket Premium Green proizvoda

U nagradnoj igri može sudjelovati svaki potrošač koji je stariji od 18 godina (fizička osoba s prebivalištem ili prijavljenim boravištem u Republici Hrvatskoj), a koji za vrijeme trajanja Nagradne igre u ljekarničkim jedinicama i specijaliziranim prodavaonicama, Bio&Bio trgovinama ili Dm-u (drogerie markt d.o.o) ostvari kupnju barem jednog Premium Green proizvoda: Beauty Complex, Immuno Complex, Marine Magnesium, Detox Liver, Stress Balance i Nature Multimix.

Pogledajte popuste od 20% na sve Premium Green proizvode za ljepotu i zdravlje u internet trgovini Ljekarne Coner i sudjelujute u izvlačenja aktraktivne glavne nagrade.

Broj računa potrebno je prijaviti slanjem SMS poruke sadržaja: PREMIUM, broj računa, ime i prezime, adresa (ulica, mjesto i poštanski broj) na broj 60478. Cijena SMS poruke je 2,40 kn, PDV uključen.
Originalni račun, kao dokaz o kupovini, potrebno je sačuvati do kraja nagradne igre. Priređivač ima pravo tražiti original računa na uvid pri preuzimanju nagrade. Svaki sudionik može sudjelovati u nagradnoj igri neograničen broj puta s različitim brojevima računa. Svaki pojedini račun može biti iskorišten samo jedanput.

U nagradnoj igri će biti jedno izvlačenje u kojem će biti definirano svih 11 dobitnika, koje će biti održano dana 08.01.2020. godine. u prostorijama društva Fidifarm d.o.o. na adresi Rakitje, Obrtnička 37. Dobitnici će biti izvučeni pomoću računalne aplikacije, metodom slučajnog odabira, a bit će izvučeno ukupno 11 dobitnika. Javno izvlačenje dobitnika nadzirat će tročlana komisija te će se o tijeku izvlačenja voditi zapisnik.

Imena svih dobitnika bit će objavljena u roku od 8 dana od dana izvlačenja na Facebook stranici https://www.facebook.com/PremiumGreen.hr/, te na web stranici https://www.premiumgreen.hr/. Dobitnici će o dobitku biti obaviješteni u roku od 8 dana od izvlačenja.

Za detaljna pravila Preium Green nagradne igre kliknite OVDJE

Pogledajte popuste od 20% na sve Premium Green proizvode za ljepotu i zdravlje u internet trgovini Ljekarne Coner i sudjelujute u izvlačenja vrijedne glavne nagrade.Najnovije nagradne igre

Oglasi