Oglasi
NaslovnicaBesplatne nagradne igrePRESTANI PUŠITI I POBIJEDI 2011. - osvojite 10000 kn

PRESTANI PUŠITI I POBIJEDI 2011. – osvojite 10000 kn

Oglasi
Oglasi

prestanite-pusiti-nagradni-natjecaj-2011-nagradna-igra-10000-kunaHrvatski zavod za javno zdravstvo i ove godine organizira javnozdravstvenu akciju “Prestani pušiti i pobijedi!” na razini države. Ovogodišnja akcija organizira se u suradnji sa Gradskim uredom za zdravstvo i branitelje Grada Zagreba, a nagradu osigurava tvrtka Johnson & Johnson S.E. d.o.o.

U javnozdravstvenoj akciji mogu sudjelovati osobe u dobi od 18 i više godina, koje su redovito pušile godinu dana prije ove zdravstvene akcije/natječaja, a koje se odluče suzdržati od pušenja 4 tjedna i ispune pristupnicu.

Sudionici se na natječaj mogu prijaviti od 04. studenog do 14. studenog 2011. popunjavajući on-line pristupnicu ili putem pošte na adresu:

Oglasi

HRVATSKI ZAVOD ZA JAVNO ZDRAVSTVO
s naznakom:
“Za natječaj – PRESTANI PUŠITI I POBIJEDI!”
Rockefellerova 7
10 000 Zagreb

GDJE SE MOŽE NAĆI PRISTUPNICA?
Pristupnica će biti objavljena u dnevnim listovima, 04. studenog 2011. godine u Večernjem listu te 05. studenog u 24 sata, kao i na sljedećim web adresama www.24sata.hr i www.zdravakrava.hr. Tiskane pristupnice pošaljite na gore navedenu adresu, a internet pristupnicu možete popuniti i poslati ovdje!
Na pristupnici sudionici izjavljuju da će se suzdržati od pušenja tijekom četiri tjedna (od 14. studenog do 11. prosinca 2011.) i potom dati istinitu izjavu jesu li obećanje održali. Podaci koji se traže na pristupnici su slijedeći: ime i prezime, adresa, telefon, datum rođenja. Također navode ime, prezime, adresu i telefon svjedoka koji može potvrditi da se osoba suzdržala pušenja.

Oglasi

JEDAN od sudionika natječaja potencijalni je dobitnik nagrade u vrijednosti 10.000 kuna na potrošačkoj kartici

Javno izvlačenje potencijalnog dobitnika javno zdravstvene akcije održat će se po završetku natječaja u Hrvatskom zavodu za javno zdravstvo, 10000 Zagreb, Rockefellerova 7, dana 12. prosinca  2011. godine. Nagrada se dodjeljuje nakon što se od sudionika i svjedoka dobije potvrdna izjava o suzdržavanju od pušenja tijekom protekla 4 tjedna. Izjavu se provjerava i  odgovarajućim testom. Nagrada će biti dodijeljena 4. siječnja 2012. godine.

Detalje pročitajte na adresi  http://www.hzjz.hr/epidemiologija/quitandwin2011.htm

Oglasi


OSTALE NOVE NAGRADNE IGRE POGLEDAJ ISPOD OGLASAOSTALE NOVE NAGRADNE IGRE POGLEDAJ ISPOD OGLASA

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Oglasi