Za obavijesti o najnovijim nagradnim igrama pratite nas putem
Facebooka ili Instagrama

pritt-izradi-svoju-dzunglu

Do 30.rujna možete sudjelovati u Pritt online promociji „Izradi svoju džunglu!“ i osvojiti slatke nagrade.

Nagrade su sljedeće:
100 x 25-cm visokih plišanih životinja iz džungle (6 vrsta)
100 x 6-cm visokih plišanih životinja s privjeskom za ključeve (6 vrsta)

Način sudjelovanja je sljedeći:
1. Za vrijeme datuma promocije registracijom na www.prittworld.com.hr unose se sljedeće podatke u elektronički obrazac za ovu prigodu: Ime i prezime, potpuna adresa, e-mail i lozinka, primljena na e-mail adresu koju su upisali. Registracija na web stranici je u potpunosti besplatna.Kroz tako kreirani osobni profil sudionik može unijeti jedan ili više Pritt EAN kodova koji donose bodove.

2. Svaki proizvod, koji je definiran kroz EAN kod, donosi određeni broj bodova sudioniku. Potpuna lista proizvoda i njihovih pripadajućih bodova može se pronaći na www.prittworld.com.hr. Jedna osoba može sudjelovati s neograničenim brojem različitih EAN kodova. Jedan EAN kod ne može biti registriran dva puta. Sudionici osvajaju i dodatne bodove za svoju uspješnu registraciju i dodatne bodove za dijeljenje njihove registracije na vlastitom Facebook profilu. Tijekom promocije, u bilo kojem trenutku, sudionik može vidjeti prikupljene bodove prijavom na www.prittworld.com.hr.

3. Jednom kada sudionik prikupi određen broj bodova, on/ona može iskoristiti bodove za nagradu. Prikupljeni bodovi nisu automatski generirani u nagrade, sudionik mora zatražiti promjenu bodova kroz vlastiti profil.

4. Nagrade se dijele u redoslijedu u kojemu ih sudionici s dovoljnim brojem bodova zatraže. Tijekom vremena promocije, sudionik može vidjeti broj i tip nagrada koje još uvijek može osvojiti. Sudionik može osvojiti neograničeni broj nagrada, dok god zadovoljavaju prethodno navedena pravila.

Sudionici su dužni čuvati račune kao dokaz za sve kupnje s kojima sudjeluju u promociji; prije podjele nagrade, sudionici će biti dužni predočiti račun.

Za detalje promocije i prijavu posjetite http://www.prittworld.com.hrNajnovije nagradne igre

Oglasi