Oglasi
NaslovnicaKategorije nagradnih igaraBanke i osiguranjaProvedi m-zabom treću za sreću i osvoji iPhone 4 ili iPad 2!

Provedi m-zabom treću za sreću i osvoji iPhone 4 ili iPad 2!

Oglasi
Oglasi

m-zaba-zagrebacka-banka

 

Najnovije nagradne igre Zagrebačke banke možete pronaći na stranici
ZABA nagradna igra – popis svih nagradnih igara 

Oglasi

 

Želite iPhone 4, baš bi Vam dobro došao iPad 2? Samo se uključite u Zabinu nagradnu igru “Provedi treću za sreću” i mobitel ili tablet kojega svi žele mogao bi biti Vaš!

Oglasi

Nagradna igra traje do 31. kolovoza i za to vrijeme obavite m-zabom najmanje tri financijske transakcije minimalne vrijednosti 10 kn, jer sa svake tri transakcije ulazite u nagradni bubanj – dijelimo 10 iPhone 4 i 10 iPad 2 uređaja!
m-zaba je tako praktična, a nagrade su tako privlačne. Plaćajte m-zabom gdje god bili, na moru, u planinama ili na gradskom asfaltu.

Provedite što više ovih transakcija jer ste sa svakom korak bliže atraktivnoj nagradi:
-plaćanje režija i drugih računa te ostali kunski i devizni prijenosi na bilo koji račun unutar ili izvan Banke
– plaćanje e-uplatnica
– kupnja GSM bonova
– kupnja, prijenos ili prodaja udjela u ZBI fondovima

Izvlačenje sretnih dobitnika nagradne igre održat će se 9. rujna, a popis će biti objavljen na našim internetskim stranicama 20. rujna 2011. godine.

Oglasi

Ako nemate m-zabu možete je jednostavno i brzo ugovoriti putem e-zabe ili u bilo kojoj poslovici Banke te se uključiti u nagradnu igru.
m-zabom možete sve i uopće ne morate razmišljati o radnom vremenu poslovnica, čak ni imati računalo pri ruci, jer Banka je u Vašem džepu. A u Vašem džepu mogao bi biti i mobitel ili tablet na “magičan dodir” – provedite treću za sreću i uključite se u nagradnu igru!

Više o nagradnoj igri na stranici www.zaba.hrOSTALE NOVE NAGRADNE IGRE POGLEDAJ ISPOD OGLASAOSTALE NOVE NAGRADNE IGRE POGLEDAJ ISPOD OGLASA

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Oglasi