NaslovnicaKategorije nagradnih igaraTrgovinePuljanka: 65 godina nam je tek!

Puljanka: 65 godina nam je tek!

puljanka-nagradna-igra-65-godina-nam-je-tek-za-autoNagradna igra Puljanke traje do 30.11.2012. godine

U nagradnoj igri sudjeluju kupci u  svim  Puljankinim prodavaonicama  izuzev prodavaonica u turističkim naseljima koji kupe barem jedan od proizvoda označenih posebnim označivačem nagradne igre „65 godina nam je tek!“

Da bi sudjelovao  kupac treba  ispuniti kupon koji će dobiti uz račun pri plaćanju. Na kuponu je potrebno upisati osobne podatke (ime, prezime, adresa i broj telefona). Popunjeni kupon ubacuje se u kutiju na prodajnom mjestu. Jedan kupac može sudjelovati s više kupona u nagradnoj igri, ali može osvojiti samo jednu nagradu. Svi kuponi iz 1., 2. i 3. kola nagradne igre sudjeluju u finalnom izvlačenju.

Glavna nagrada je automobil Mazda2 u vrijednosti 74.900,00 kn koji se izvlači u zadnjem kolu.

Jedan kupac može sudjelovati s više kupona u nagradnoj igri, a svi kuponi iz 1., 2. i 3. kola nagradne igre sudjeluju u finalnom izvlačenju za glavnu nagradu     AUTOMOBIL MAZDA 2!

U prvom kolu osvojite glavnu nagradu vrhunski klima uređaj Hokkaido, model HKED – HCND 351G sponzora Frigobox iz Pule ili perilicu posuđa Gorenje sponzora Istra d.d. iz Pule, godišnju članarinu Sunset centra, welness vikend paket u Istarskim toplicama, poklon bon za besplatni servis informatičke ili navigacijske opreme Tehnoline-a, tele 2 start paket sa mobilnim uređajem Motorola U9,  večere za dvoje u restoranima Ribarska koliba i Farabuto, te HAK članarine.

Nagradana igra se odvija u 4 kola:
1.kolo – 01.04. – 31.05.
2. kolo – 01.06. – 31.07.
3. kolo – 01.08. – 30.09.
4. kolo – 01.10. – 30.11.

Imena dobitnika nagrada biti će objavljena na web stranici Puljanke www.puljanka.hr i u novinama Glas Istre najkasnije u roku od osam dana od održanog izvlačenja.

Više o nagradnoj igri na ovoj stranici

http://www.puljanka.com/arhiva/1664

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE