Za obavijesti o najnovijim nagradnim igrama pratite nas putem
Facebooka ili Instagrama

Rauch nagradna igra 2019 traje od 03.06.2019. godine u 08:00 sati i traje do 29.07.2019. godine do 16:00 sati i odvija se na području Republike Hrvatske.

Nagradni fond uključuje 34 nagrade.
GLAVNA NAGRADA:
E SKUTER (električni skuter marke CItycoco) – 2 komada
OSTALE NAGRADE:
KYGO BLUETOOTH SLUŠALICE – 16 komada
BLUETOOTH ZVUČNIK – 8 komada
SLUŠALICE ZA UŠI – 8 komada

Pravo sudjelovanja u nagradnoj igri imaju svi građani – fizičke osobe, državljani Republike Hrvatske, osim zaposlenika tvrtke Priređivača i svih trgovačkih društava partnera Priređivača koji su surađivali u pripremi nagradne igre, kao i članova njihovih užih obitelji.

Da bi se sudjelovalo u nagradnoj igri, na promotivnoj stranici www.rauch.cc/hr/proizvodi/mytea/my-music potrebno je upisati kod i nakon toga se registrirati. Pri registraciji potrebno je navesti ime, prezime, kućnu adresu, grad i poštanski broj, državu, e-mail adresu, telefonski broj i datum rođenja.
Svi ispravno prijavljeni kodovi prijavljeni u periodu od 03.06.2019. godine od 08:00 sati do 29.07.2019. godine do 16:00 sati, ulaze u izvlačenje.
Svaki kod se može upisati samo jedanput (1).

Dva su načina kako doći do nagradnih kodova:
1. NAČIN – kupovina promotivnog proizvoda
Kupovinom promotivnog pakiranja MyTea proizvoda volumena od 0,5l PET i 1,5l PET, u svim prodajnim objektima Republike Hrvatske, koji u svojoj ponudi imaju MyTea asortiman.
Svi okusi MyTea proizvoda u pakiranju od 0,5l PET i 1,5l PET, imat će promocijsko pakiranje.
Kodovi su jedinstveni 9 – znamenkasto alfanumerički i nalaze se otisnuti ispod promocijskog zatvarača promotivnog MyTea proizvoda (0,5l PET i 1,5 PET).
Na svakom pojedinom promo proizvodu nalazi se jedan (1) kod.
Sudjelovanje u nagradnoj igri moguće je upisivanjem 9 – znamenkastog alfanumeričkog koda na www.rauch.cc/hr/proizvodi/mytea/my-music, na način kako je objašnjeno u načinu sudjelovanja.

2. NAČIN – ispunjavanje kviza na promotivnoj stranici www.rauch.cc/hr/proizvodi/mytea/my-music
Online muzički kviz biti će napravljen u obliku pitanja, na koje sudionik odgovara i u slučaju svih točnih odgovora na sva postavljena pitanja automatski dobiva kod na kraju kviza.
Dobiveni kod nadalje je potrebno upisati na promotivnoj stranici www.rauch.cc/hr/proizvodi/mytea/my-music, na način kako je objašnjeno u načinu sudjelovanja.

Izvlačenje glavnih nagrada bit će dva (2) puta :
01.07.2019. u 12:00 sati – bit će izvučen 1 dobitnik E SKUTERA
30.07.2019. u 12:00 sati – bit će izvučen 1 dobitnik E SKUTERA

Izvlačenje ostalih nagrada bit će na način:
• svaki petak u periodu nagradne igre, u 12:00 sati bit će izvlačenje:
a) po dva dobitnika KYGO BLUETOOTH SLUŠALICA (ukupno 16 dobitnika)
b) po jedan dobitnik BLUETOOTH ZVUČNIKA (ukupno 8 dobitnika)
c) po jedan dobitnik SLUŠALICA ZA UŠI (ukupno 8 dobitnika)

Obavijest o izvučenim dobitnicima bit će objavljena na službenoj internet stranici www.rauch.cc/hr/proizvodi/mytea/my-music. Svaki ponedjeljak ćemo objaviti dobitnike od prošlog tjedna. Dobitnici nagrade bit će obaviješteni o dobivenoj nagradi pisanim putem (putem e-maila), u roku od osam (8) dana od dana izvlačenja. Za detaljna pravila i prijavu putem web stranice kliknite OVDJENajnovije nagradne igre

Oglasi