Oglasi
NaslovnicaKategorije nagradnih igaraPivo i sokoviYippy nagradna igra: Yippy pustolovina

Yippy nagradna igra: Yippy pustolovina

Oglasi

Trajanje:

Yippy nagradna igra traje od 02.05.2023. godine u 00:00 sati do 30.06.2023. godine do 23:59 sati.

Nagrade:

 • 3 x vouchera za obiteljski hotel Amarin (uključena su 3 noćenja za dvoje odraslih i dvoje djece (starosti do 13,99 godina) u Family Hotelu Amarin, dvokrevetna standard soba sa dva pomoćna ležaja, puni pansion)
 • 40 x Yippy poklon paketa (Yippy poklon paket sadrži: Yippy šator, Yippy svjetiljku, Yippy knjižicu sa naljepnicama, dva komada Yippy 0,33l proizvoda)

Voucher se može iskoristiti u periodima:

 • 18.09.2023. – 26.10.2023.
 • 30.11.2023. – 24.12.2023.
 • 07.01.2024. – 28.03.2024.
 • 07.04.2024. – 18.05.2024.
 • termin boravka u Amarin hotelu dogovara se direktno sa hotelom
 • svi troškovi vezani za dolazak i odlazak su na teret dobitnika

Pravo sudjelovanja u nagradnoj igri

Pravo sudjelovanja u nagradnoj igri imaju svi građani – fizičke osobe, državljani Republike Hrvatske, osim zaposlenika tvrtke priređivača Rauch Croatia d.o.o. i svih trgovačkih društava partnera priređivača koji su surađivali u pripremi nagradne igre, kao i članova njihovih užih obitelji.

Oglasi
Oglasi

Maloljetnik može postati dobitnik i preuzeti nagradu pod uvjetima određenima zakonom i pod uvjetom da njegovi skrbnici prihvate takve nagrade i postupe u skladu s pravilima ove Nagradne igre.

Kako sudjelovati?

Sudjelovanje u nagradnoj igri potrebno je:

 1. Kupiti minimalno jedan komada Yippy 0,33l proizvoda.
 2. Račun kao dokaz kupovine potrebno je učitati (upload-ati) na web stranicu www.rauch.cc/adventure.
 3. U formular na web stranici se upisuju podaci: ime i prezime, adresa stanovanja (ulica i broj, grad i poštanski broj), datum rođenja, email adresa, kontakt broj telefona.

Napomene:

 • Jedan račun daje mogućnost za jedno sudjelovanje.
 • U nagradnu igru ulaze samo ispravno i potpuno popunjeni formulari sa učitanim računom u razdoblju vremena trajanja nagradne igre.

Izvlačenje dobitnika

Izvlačenje nagrada održat će se u 07.07.2023 u 13 sati, u službenom sjedištu priređivača nagradne igre RAUCH Croatia d.o.o.

Ispravnost izvlačenja nadgledat će komisija sastavljena od tri predstavnika koje imenuje direktor Priređivača. O toku izvlačenja vodit će se zapisnik.

Objava dobitnika

Obavijest o izvučenim dobitnicima bit će objavljena na službenoj internet stranici www.rauch.cc/adventure

Oglasi
Oglasi

Preuzimanje nagrada

Dobitnici nagrade bit će obaviješteni o dobivenoj nagradi pisanim putem (putem e-maila), u roku od 8 dana od dana izvlačenja.

U slučaju da priređivač nagradne igre nije uspio kontaktirati dobitnika nagrade, pokušat će ga pisanim putem kontaktirati u roku od 30 dana od nagradnog izvlačenja.

Nagrade će biti poslane dobitnicima Hrvatskom poštom preporučeno na adresu koja je prijavljena prilikom unošenja osobnih podataka.

Prilikom preuzimanja preporučene pošiljke, dobitnik svojim potpisom potvrđuje primitak nagrade i time prestaju sve obveze Priređivača prema dobitniku.

Nakon obavještavanja dobitnika, nagrade moraju biti preuzete u zakonski predviđenom roku. Ukoliko dobitnik ne preuzme nagradu u navedenom roku gubi pravo na istu.

Pravila i prijava

Za sudjelovanje posjetite www.rauch.cc/hr

Za detaljna pravila kliknite OVDJEOSTALE NOVE NAGRADNE IGRE POGLEDAJ ISPOD OGLASAOSTALE NOVE NAGRADNE IGRE POGLEDAJ ISPOD OGLASA

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Oglasi0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje ili pitanje. Nije potrebna registracija. Samo kliknite +x